Μερος B: Τρεις ηθοποιοί των Νεων Πρωταγωνιστών μιλουν για την ομαδα τους. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

Μερος B: Τρεις ηθοποιοί των Νεων Πρωταγωνιστών μιλουν για την ομαδα τους.


Αγαπητοι αναγνωστες στο Β΄ μερος της σειρας συνεντευξεων, εχουμε την ευκαιρεία να μιλησουμε 
με τον Δημητρη Πασχαλιδη, την Δωρα Καλαιτζη & την Ναυσικα Θεοδοσατου
________________________________________________
   Ακολουθει συνεντευξη με τον Δημητρη Πασχαλιδη   
________________________________________________
-Εσάς πως θα σας δούμε πάνω στη σκηνή; Στα παρασκήνια πως είναι οι πρόβες μεταξύ σας;
Θα εμφανιστώ ως guest, υποδυόμενος έναν χαμηλών τόνων άντρα. Οι στιγμές στις πρόβες είναι πολύ όμορφες, καθώς τόσο με τους συμπρωταγωνιστές μου, όσο και με τους άλλους συντελεστές και τον Βασίλη υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία.

-Μελλοντική συνεργασία με τους Νέους Πρωταγωνιστές θα ήταν πιθανό ενδεχόμενο;
Αναμφισβήτητα, μία συνεργασία θα ήταν πολύ πιθανό ενδεχόμενο, γιατί οι Νέοι Πρωταγωνιστές είναι μια αξιόλογη θεατρική ομάδα. Εάν μου τύχει ξανά να προταθώ για ρόλο από τους Νέους Πρωταγωνιστές, η απάντηση μου θα είναι θετική εφόσον αισθανθώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω πλήρως στις προσδοκίες του έργου.

-Αν θέλατε να παίξετε έναν ρόλο τι ρόλος θα ήταν και τι έργο;Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ ποιος ρόλος θα μου άρεζε να υποδυθώ σε ένα έργο, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να ήταν μια κωμωδία όπου θα είχα έναν κωμικό ρόλο. Χωρίς αυτό όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξω και σε δραματικό έργο.

-Ένα δικό σας μήνυμα στους συνεργάτες σας...
Παιδιά ελπίζω να πάνε όλα καλά, να ανταπεξέλθουμε πλήρως στις απαιτήσεις τις παράστασης και να βγάλουμε ασπροπρόσωπους όλους τους συντελεστές.

-Ποιος ο ρόλος σας στο θέατρο και πως σας έγινε η πρόταση να συμμετάσχετε;
Υποδύομαι έναν οικογενειάρχη ο οποίος προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες αντιλήψεις των γυναικών. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε επί σκηνής. Η πρόταση μου έγινε μέσω άλλων πρωταγωνιστών της θεατρικής ομάδας και την βρήκα ενδιαφέρουσα.

-Υπάρχουν σκηνές που σας δυσκόλεψαν ή πιστεύετε θα έχετε δυσκολία; Δεν θα μπορούσα να πω ότι κάποια σκηνή με δυσκόλεψε ιδιαίτερα, γεγονός που κατά κύριο ρόλο οφείλεται στη στήριξη των υπόλοιπων ηθοποιών και συντελεστών, αλλά και στο ότι ο ρόλος μου δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

-Μιλήστε μας για την συνεργασία με την ομάδα των Νέων Πρωταγωνιστών! Τι ήταν αυτό που σας κέντρισε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο έργο και θελήσατε να συμμετάσχετε σε αυτήν την παράσταση; 
Η συνεργασία μου με την ομάδα είναι άρτια, καθώς, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που γνωρίζομαι με τα παιδιά, αισθάνομαι άνετα και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε ταλαντούχα άτομα.
Το σενάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο φιλανθρωπικός σκοπός της παράστασης.

-Τι κλίμα επικρατεί στις γενικές πρόβες που έχετε; Το αποτέλεσμα είναι όπως το περιμένετε; Πως μάθατε για την ομάδα; 
Το κλίμα είναι πολύ όμορφο. Με τα παιδιά γελάμε πολύ στα παρασκήνια, ο Βασίλης μας βοηθάει πάρα πολύ και ελπίζω αυτό να κρατήσει.  Ευελπιστώ να μπορέσω να ανταπεξέλθω πλήρως στις προσδοκίες των συντελεστών και η τελική παράσταση να είναι τόσο καλή όσο και στις πρόβες.
Μέσω φίλων μου που συμμετέχουν στην ομάδα.

-Περάσατε από τεστ; Τον ρόλο τον διαλέξατε εσείς;Δεν ξέρω εάν αποκαλείται τεστ αυτό που πέρασα, αλλά νομίζω πως ναι.Όχι, ήταν προκαθορισμένο ποιο ρόλο θα υποδυθώ.

-Πρέπει να στοχεύουμε στα όνειρα μας ανεξάρτητα από το αν συμβαδίζουν με τους καιρούς μας ή όχι;
Πρέπει να στοχεύουμε στα όνειρά μας όσο δύσκολα και αν φαντάζουν, γιατί τη ζωή μας την καθορίζουμε εμείς μόνο εμείς για την αγάπη μας και τα όνειρα πρέπει να δείνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όσο συνεχίζουμε να παλεύουμε για αυτά που επιθυμούμε, τόσο πιο γρήγορα και ανώδυνα θα παρέλθουν οι δύσκολοι καιροί. 
________________________________________________
   Ακολουθει συνεντευξη με την Δωρα Καλαιτζη   
________________________________________________

-Αφου τελειωσετε με την παρασταση και ηρεμήσετε απο το τρεξιμο, τι θα κρατησετε απο αυτη την εμπειρία σας; Τι αναμνησεις θα εχετε; 
Αυτό που θα μου μείνει είναι η ομαδικότητα που υπάρχει μεταξύ όλων όσων συμμετέχουν και η βοήθεια που προσφέρει ο ένας στον άλλο.Οι αναμνήσεις που θα μείνουν θα είναι πιστεύω οι καλύτερες όπως οι πρόβες,το γέλιο είναι κάτι που όταν το κάνεις για πρώτη φορά σου μένει.

-Συμμετεχετε σε μια ομαδα η οποια τι θελει να πετυχει; Τι σκοπους εχει;
Σκοπός είναι η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον συνάνθρωπο μας. Όπως στην παράσταση ο κόσμος που θα έρθει αντί για χρηματικό ποσό που θα έδινε στην είσοδο θα προσφέρει τρόφιμα, σχολικά είδη ή παιχνίδια.

 -Ποια τα ονειρα σας οταν ήσασταν σε μικροτερη ηλικια; 
Το όνειρο μου ήταν να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια το όνειρο δηλαδή που έχει σχεδόν κάθε παιδί.Μεγαλώνοντας όμως κάποια πράματα άλλαξαν,τώρα όμως που δόθηκε η ευκαιρία να το πραγματοποιήσω είμαι αρκετά χαρούμενη.

-Πρεπει να πετυχαινουμε στα ονειρα μας ανεξαρτητα απο το αν συμβαδιζει με τους καιρους μας ή οχι; 
Πιστεύω πως τα όνειρα μας δεν πρέπει να πρέπει να τα αφήνουμε ποτέ ότι και αν γίνει,γιατί υπάρχουν κάποιοι που είναι χαρούμενοι έστω και όταν σχεδιάζουν τα όνειρα τους πόσο μάλλον όταν αυτά πραγματοποιούνται.Οπότε δεν έχει να κάνει με τον καιρό άλλα με τον άνθρωπο.

-Πιστευετε πως πρεπει να επενδυουμε τα ονειρα μας με χρημα;Ανάλογα τι όνειρα έχει ο καθένας. Μερικά όνειρα δεν χρειάζονται χρήμα για να πραγματοποιηθούν αλά θέληση.
________________________________________________
   Ακολουθει συνεντευξη με την Ναυσικα Θεοδοσατου   
________________________________________________
-Αφου τελειωσετε με την παρασταση και ηρεμήσετε απο το τρεξιμο, τι θα κρατησετε απο αυτη την εμπειρία σας; Τι αναμνησεις θα εχετε; Θα κρατήσω την συνεργασία με τα άλλα παιδιά στην οποία είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και διαφορετικές ηλικίες και παρόλο αυτά δουλεύουμε άψογα.Θα θυμάμαι τις πρόβες και τα λαθάκια που γίνονται μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα.Φυσικά δεν θα ξεχάσω την ημέρα της παράστασης
-Συμμετεχετε σε μια ομαδα η οποια τι θελει να πετυχει; Τι σκοπους εχει; 
Να ενωθεί η ομάδα και με αυτό τον δέσιμο να βγει καλή η παράσταση έτσι ώστε να κάνει τον κόσμο να γελάσει και να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα τις καθημερινότητας που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα μήνυμα στους νέους να μην το βάζει ποτέ κάτω σε ότι εμπόδια εμφανίζονται στην ζωή τους
-Ποια τα ονειρα σας οταν ήσασταν σε μικροτερη ηλικια; 
Σαν παιδί τα περισσότερα όνειρα που είχα ήταν στα επαγγελματικά, που ρωτούσαν όλοι τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις, έλεγα θα γίνω παιδίατρος χειρούργος, νηπιαγωγός κάποια στιγμή ηθοποιός, να κάνω δική μου οικογένεια και διάφορα αθλήματα που με ενθουσίαζαν κατά διαστήματα
-Πρεπει να πετυχαινουμε στα ονειρα μας ανεξαρτητα απο το αν συμβαδιζει με τους καιρους μας ή οχι; 
Κατά την γνώμη μου τα όνειρα μας πρέπει να τα πραγματοποιούμε σε όποιο διάστημα της ζωή μας θέλουμε και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ο καιρός.Γιατί όταν εκπληρώνουμε τα όνειρά μας είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας , που πετύχαμε αυτόν τον στόχο
-Πιστευετε πως πρεπει να επενδυουμε τα ονειρα μας με χρημα;
Δεν νομίζω ότι τα όνειρα μας να τα επενδύουμε με χρήμα εκτός αν πρόκειται για υλικά αγαθά τα οποία μπορεί να μην είναι απαραίτητα στην ζωή μας.Τα πραγματικά όνειρα είναι να βάλεις σκοπό στην ζωή σου να γίνεις χρήσιμο άτομο στην κοινωνία και κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερος
  • Για να δειτε τη συνεντευξη του δημιουργου των Νεων Πρωταγωνιστων καντε κλικ > ΕΔΩ <
  • Για να δειτε τις συνεντευξεις των Εμμανουηλ-Θεοδοσατου-Χατζηαντωνογλου κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add