Η στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Η στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


Την συγκλονιστική στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρεται ξαπλωμένος πάνω σε φορείο στο όχημα του ΕΚΑΒ κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Ελάχιστα λεπτά μετά την έκρηξη και λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, που έχει σπεύσει στη συμβολή των οδών Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου, ο Λουκάς Παπαδήμος έχει ορατά τα σημάδια της έκρηξης.


Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία από την Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην πρωθυπουργός με εμφανή τραύματα είναι ξαπλωμένος ενώ το παντελόνι του στο αριστερό του πόδι είναι σκισμένο και γεμάτο αίματα από τη έκρηξη. Επίσης οι τραυματιοφορείς έχουν τοποθετήσει στην κοιλιακή χώρα την ειδική προστατευτική κουβέρτα από αλουμίνιο για τα τραύματα στο σημείο εκείνο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Ευαγγελισμού και δεν έχει εισαχθεί στο χειρουργείο ενώ ελαφρότερα έχουν τραυματιστεί ο οδηγός και το άτομο από την συνοδεία του, οι οποίοι είναι επίσης εκτός κινδύνου.

Η έκρηξη έγινε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.



Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: