ΤΟΥΜΠΑ: 6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

ΤΟΥΜΠΑ: 6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την εγκατάσταση 23 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε 5 από τους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, τυχερά παίγνια

Σε συνολικά έξι συλλήψεις για παράνομη ρύθμιση και διενέργεια τυχερών παιγνίων, σε κατάστημα στην Τούμπα, προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την εγκατάσταση 23 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε 5 από τους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, τυχερά παίγνια. Συνελήφθησαν η 29χρονη υπεύθυνη της επιχείρησης, καθώς και πέντε παίκτες.

Συλλήψεις για διωκτικά έγγραφα
Παράλληλα, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τρεις ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 46χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, για Απάτη και Υπεξαίρεση.

Δύο εξιχνιάσεις κλοπών
Ακόμη, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015, αφού εισήλθε παράνομα σε διαμέρισμα της περιοχής, αφαίρεσε από το εσωτερικό 4.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, διότι τον Φεβρουάριο του 2015, αφαίρεσε όχημα, ιδιοκτησίας 76χρονου άντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: