Ιδρύει δικό της κόμμα η Κωνσταντοπούλου; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Ιδρύει δικό της κόμμα η Κωνσταντοπούλου;


Έτοιμη είναι να ιδρύσει το δικό της κόμμα η Κωνσταντοπούλου και το μόνο που περιμένει είναι να κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών", η Πρόεδρος της Βουλής αναμένει την θυροκόλληση διάλυσης της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

Από τη στάση που έχει δείξει μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι το κόμμα που θα ιδρύσει θα συνεργαστεί με τη "Λαϊκή Ενότητα" του Π. Λαφαζάνη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνεργαστεί με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκρίνοντας για την επικείμενη συνεργασία ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που ίσχυε στον ΣΥΡΙΖΑ την εποχή των συνιστωσών μέχρι το 2013, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.


"Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και αφετέρου επειδή αυτό το ''χαλαρό'' σχήμα μπορεί να προσελκύσει και άλλες οργανώσεις", αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την ΠτΒ να προσεγγίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

Σε επιστολή της προς τον κ. Γλέζο σημείωσε πως "οι δρόμοι της ελπίδας τους οποίους έχουμε βαδίσει αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι ούτε αδιέξοδα στη δημοκρατία και όσο ο λαός είναι ενεργός και όσο υπάρχουν εκπρόσωποί του αποφασισμένοι να μην τον προδώσουν", κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως κάλεσμα στον νέο πολιτικό φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add