ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ


Ποια είναι τα αστρολογικά φαινόμενα που θα σημαδέψουν τον τελευταίο μήνα του χρόνου;

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου μας αποχαιρετά με δυο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα, που λάμπουν στον ουρανό του Δεκέμβρη. Περιμένοντας τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και γιορτάζοντας το νέο έτος, ο Κρόνος που κάνει τη θριαμβευτική είσοδό του στο πνευματικό ζώδιο του Τοξότη στις 23 Δεκεμβρίου, σας καλεί να ανοίξετε το μυαλό σας και να δωρίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας σε όλο τον κόσμο. Η μακροχρόνια επιρροή του Κρόνου, (θα παραμείνει ως τις 20 Δεκεμβρίου 2017, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15 Ιουνίου 2015 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2015), απαιτεί σεβασμό στις παραδόσεις και συνειδητοποίηση για το ποιος είστε και τι μπορείτε να δώσετε σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στα προσφιλή σας πρόσωπα ή την πατρίδα σας. Εγκαθιδρύονται ισχυρές ηθικές αξίες και ισχυρές προσκολλήσεις σε ένα σταθερό σύστημα πεποιθήσεων, αφοσίωση στη θρησκεία ή αντίθετα αποποίηση των Ανωτέρων δυνάμεων και της υφιστάμενης φιλοσοφίας ζωής. 

Το δεύτερο σημαντικό γεγονός του μήνα είναι το προτελευταίο πέρασμα του ισχυρού τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου, που θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου 2015. Ήδη έχουν υπάρξει ριζικές αλλαγές στις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές δομές των κρατών αλλά και ξεσπάσματα των λαών εξαιτίας μιας καταπιεσμένης αλλά και επιθετικής συμπεριφοράς της εξουσίας, και από τώρα μέχρι την άνοιξη, αναμένεται να ολοκληρωθούν και να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.
Στις 5 Δεκεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, σας παροτρύνει να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας και να υπερασπίσετε τις φιλίες σας. Τώρα επιλέγετε τη φιλία από τη συντροφικότητα, την ελευθερία από την ένταση και το πάθος της αγάπης. Η κτητικότητα, η ζήλια ή οι μικρότητες δεν έχουν θέση για τον Άρη στον Υδροχόο, ξέρετε τι σημαίνει αγώνας για την ελευθερία και την αλλαγή.

Στις 6 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στο νοητικό και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων δίνει μια ευχάριστη νότα όλο το μήνα και τονίζει το ευχάριστο πνεύμα των γιορτών αλλά από την άλλη πλευρά, ταρακουνά τις αντιλήψεις σας και  τις σκέψεις σας, και σας ζητά να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε, που μιλάτε, που γράφετε και  επικοινωνείτε, καθώς επίσης και το πώς συγκεντρώνετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες. 

Στις 10 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, ο έρωτας γίνεται πιο σοβαρός, πιο συγκρατημένος αλλά και πρακτικός. Βλέπετε τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής και των σχέσεών σας και ανανεώνετε την ερωτική σας ζωή με δέσμευση ή με απτούς και συγκεκριμένους τρόπους. Στόχος σας είναι να φτάσετε στην κορυφή του βουνού, χρησιμοποιώντας τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού προς όφελός σας.

Στις 17 Δεκεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο σοβαρό και ορθολογιστικό ζώδιο του Αιγόκερου και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου οι ουρανοί υποστηρίζουν την οριστικοποίηση νέων συμφωνιών και σημαντικών αποφάσεων. Διαπραγματευτείτε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, είναι ώρα να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. 

Τέλος, στις 22 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη στο πρακτικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου σας ζητά να θέσετε νέους πιο προσγειωμένους στόχους και να προβείτε σε πρακτικές επιλογές που είναι βιώσιμες και οικονομικά σταθερές. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια του φεγγαριού για να επανεξετάσετε τα σχέδια της σταδιοδρομίας σας και να οργανώσετε τις επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις σας, φροντίζοντας για το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Ο αστρολογικός ουρανός του Δεκέμβρη γιορτάζει μαζί σας το νέο έτος που έρχεται, ζητώντας από εσάς να καθίσετε στο κάθισμα του οδηγού και να θέσετε νέους στόχους για τον εαυτό σας. Πάρτε την ευθύνη της ζωής σας και αλλάξτε ό, τι δεν λειτουργεί. Εσείς είστε οι κυρίαρχοι του πεπρωμένου σας. Βασιστείτε στη δύναμή σας, μάθετε από τα λάθη σας, κάντε κάτι καλό με/για όλους τους άλλους ανθρώπους. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας να κάνετε κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. 

Τι μας περιμένει στα ερωτικά μας το μήνα Δεκέμβριο;


Φίλοι ή παθιασμένοι εραστές; Με τον Άρη στον Υδροχόο, από τις 5 Δεκεμβρίου ως τις 12 Ιανουαρίου, το σεξ συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σας! Αναζητάτε τώρα περισσότερη ελευθερία κα ανεξαρτησία στις σχέσεις σας και χρησιμοποιείτε το σεξ για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχουΟι στόχοι αυτοίμπορούν να ποικίλλουν: Μερικοί από εσάς μπορεί να επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε ως πηγήέμπνευσης και πνευματικής αναζωογόνησης, άλλοι ως μέσο για να τραβήξετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, αν είστε από αυτούς που πιστεύετε ότι το σεξ είναι ο πρωταρχικός παράγοντας που μπορεί να κρατήσει μια σχέση. Τώρα δεν διστάζετε να πειραματιστείτε με τη σεξουαλικότητά σας και επιλέγετε πρωτότυπους και αντισυμβατικούς εραστές. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως δεν το κάνετε μόνο για τη διασκέδασή σας, αυτή η τολμηρήπειραματική προσέγγισηστο σεξ συμβαίνει γιατί το σεξ συνδέεται με κάποιο μεγαλύτερο, ανώτερο σκοπόΑυτή είναι η ιδεαλιστικήμορφή του Άρη στον Υδροχόο, που σημαίνει ότι η σεξουαλική πράξη εναρμονίζεται με τον ιδεαλισμό, δηλαδή, με ένα σύστημα ιδεών που δεν έχει να κάνει με μια απλή βιολογική λειτουργία.
Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή! Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, από τον ανέμελο και περιπετειώδη Τοξότη εισέρχεται στο προσγειωμένο και εγκρατές ζώδιο τουΑιγόκερου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου ενθαρρύνει τη σοβαρότητα και την επιλεκτικότητα στην ερωτική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να έχετε έναν ώριμο τρόπο προσέγγισης στις σχέσεις. Όσοι είστε ζευγάρι θα περάσετε περισσότερο χρόνο τώρα, συζητώντας για τα προβλήματά σας και τους κοινούς στόχους σας. Εάν είστε μόνοι, ίσως να μην έχετε τόση πολλή διασκέδαση αλλά τα καλά νέα είναι ότι αν γνωρίσετε κάποιον τώρα, δεν θα είναι ένα επιπόλαιο φλερτ που θα τελειώσει γρήγορα. Επειδή η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συσχετίζεται με τον καλλωπισμό και την ομορφιά, ίσως τώρα να ντύνεστε λιγότερο φανταχτερά ή να έχετε ένα πιο συγκρατημένο και συντηρητικό στυλ. 
Χτίστε στην ερωτική σας ζωή γερά θεμέλια για το μέλλον και επωφεληθείτε από την ενέργεια του Άρηγια να κάνετε πιο πικάντικη τη σεξουαλική σας ζωή και της Αφροδίτης για να επιτύχετε τους στόχους σας στη σχέση σας. Θυμηθείτε όμως ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να διατηρήσετε τη σχέση σας και να κερδίσετε την αγάπη που σας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add