Τα νοσοκομεία παίδων καταπολεμούν τις τις αϋπνίες των παιδιών με ΑΥΤΟΝ τον πανέξυπνο τρόπο. Δοκιμάστε τον και θα εκπλαγείτε! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10, 2017

Τα νοσοκομεία παίδων καταπολεμούν τις τις αϋπνίες των παιδιών με ΑΥΤΟΝ τον πανέξυπνο τρόπο. Δοκιμάστε τον και θα εκπλαγείτε!

 Η αϋπνία και ο ανήσυχος ύπνος είναι πρόβλημα που πλήττουν όλους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το άγχος είναι η κύρια αιτία. Πρέπει να αντιμετωπίζετε σοβαρά τα προβλήματα του ύπνου σας, διότι μακροπρόθεσμα μπορούν να έχουν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα σας καθώς και στην ψυχή σας.

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να παίρνετε χάπια ύπνου πριν πέσετε να κοιμηθείτε, τα οποία μπορεί να είναι και επικίνδυνα. Ένα ειδικό είδος κουβέρτας μπορεί να προσφέρει την ανακούφιση που χρειάζεστε.


Το μυστικό όπλο για την καταπολέμηση του κακού ύπνου, είναι η λεγόμενη βαριά κουβέρτα. Αυτές οι κουβέρτες είναι γεμάτες με υλικά όπως πλαστικά σφαιρίδια, φασόλια, μπιζέλια, ρύζι ή σπόρους που τοποθετούνται μέσα στους ειδικούς χώρους ή θήκες τους, με κατανεμημένο βάρος.Loading...

Μόλις βρεθείτε κάτω από μια κουβέρτα όπως αυτή νιώθετε σαν να αγκαλιάζεστε, επειδή το βάρος της κουβέρτας ασκεί πίεση στο σώμα. Νιώθετε πιο άνετα και το σώμα σας είναι τόσο χαλαρό, σαν να σας έχουν κάνει μόλις μασάζ. Εξάλλου, το κλειδί για ένα καλό, χαλαρωτικό μασάζ, είναι η πίεση που σας ασκείται.


Εάν το σώμα σας εκτίθεται στη μαλακή πίεση της ζεστής κουβέρτας, παράγει ταυτόχρονα την ορμόνη ευτυχίας, τη σεροτονίνη και την ορμόνη του ύπνου, μελατονίνη. Αυτό, βάζει απαλά το σώμα σας για ύπνο – χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγετε σε χάπια.

Παρεμπιπτόντως, τα παιδικά νοσοκομεία χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια αυτή την τεχνική για να θέσουν τους ασθενείς με αϋπνία για ύπνο και να απαλλάξουν από το άγχος. Πολλοί γονείς αυτιστικών παιδιών, ορκίζονται ότι αυτή η κουβέρτα είναι η θεραπεία για τα προβλήματα του ύπνου. Όμως, κάθε παιδί ή ενήλικας που πάσχει από αϋπνία μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη μέθοδο.

Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε μια τέτοια κουβέρτα online, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να πληρώσετε αδρά για αυτή. Ωστόσο, είναι πολύ φθηνότερο να τη ράψετε μόνοι σας. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε το πλεονέκτημα να προσαρμόσετε το μέγεθος και το βάρος, ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες. Λένε ότι η κουβέρτα θα πρέπει να ζυγίζει περίπου το 10% του σωματικού βάρους του ατόμου που τη χρησιμοποιεί. Έτσι, εάν ζυγίζετε 68 κιλά, θα πρέπει να γεμίσετε την κουβέρτα με περίπου 6,8 κιλά σφαιριδίων ή ρύζι ομοιόμορφα κατανεμημένα, σε ολόκληρη την κουβέρτα και σε επιμέρους διαμερίσματα. Αλλά προσέξτε! Η κουβέρτα δεν είναι κατάλληλη για άτομα με αναπνευστικά και κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ανάλογα με το πόσο καλοί είστε στο ράψιμο, μπορείτε να φτιάξετε την κουβέρτα πολύ εύκολα. Οι ταλαντούχοι ράφτες, μπορούν να φτιάξουν ένα έργο τέχνης, για παράδειγμα ένα πάπλωμα με ξεχωριστές τσέπες που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε το υλικό από αυτές, όταν θέλετε να το πλύνετε.

Είναι υπέροχο, όταν μπορείτε να λύσετε μεγάλα προβλήματα όπως αυτό με πολύ λίγη προσπάθεια. Το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει, όταν η κουβέρτα σας θα βοηθήσει στο να κάνετε έναν υγιή και ευχάριστο βραδινό ύπνο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add