Θεσσαλονίκη: Αφγανοί λήστεψαν, κούρεψαν και έδεσαν Πακιστανούς μέσα στο σπίτι τους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Αυγούστου 19, 2017

Θεσσαλονίκη: Αφγανοί λήστεψαν, κούρεψαν και έδεσαν Πακιστανούς μέσα στο σπίτι τους

Φωτογραφία: Εurokinissi

Eνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου thestival, τέσσερις Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από πολυμελή ομάδα Αφγανών , μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ωστόσο, αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι πως Αφγανοί που εισέβαλλαν στην οικία δεν είχαν σκοπό να τους ληστέψουν, απλώς είχαν στόχο να εκφοβίσουν την πακιστανική κοινότητα στην πόλη.

Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεκαπέντε Αφγανοί εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά τους, σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου. Στη συνέχεια και αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδια. Εκεί τους κούρεψαν με μηχανές για το κούρεμα, ενώ ταυτόχρονα τους τραβούσαν και βίντεο.

Παράλληλα τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και μικροποσά που είχαν επάνω τους διαμηνύοντας τους πως εκείνοι είναι που κάνουν κουμάντο στην πόλη μεταξύ των δύο κοινοτήτων και πως οι Πακιστανοί θα πρέπει να την εγκαταλείψουν. Τους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μικρο ποσά που είχαν επάνω τους.

Οι τέσσερις Πακιστανοί κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τέλος, η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν άμεση ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. 

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: