8 σημάδια που δείχνουν πως είναι τρελά εpωτευμένος μαζί σου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

8 σημάδια που δείχνουν πως είναι τρελά εpωτευμένος μαζί σου


Έχεις κατέβει για λίγο από τον 7ο Ουρανό για να διαβάσεις αυτό το άρθρο γιατί έχεις γνωριστεί με κάποιον, το πάτε προς σχέση ή είστε ήδη σε σχέση (ζούμε και σε μια εποχή που πρώτα πρέπει να μπει relationship status στο Facebook και μετά να ομολογήσετε ο ένας στον άλλο πως είστε ζευγάρι) και ψάχνεις το άρθρο που θα σου επιβεβαιώσει αυτό που ήδη πιστεύεις, «Είναι ερωτευμένος μαζί σου» (Γυναίκα είσαι. να μην διασταυρώσεις μια αίσθηση που έχεις με τις φίλες, τη μάνα, την αδερφή, τις συναδέλφους, να μη διαβάσεις και 5-6 άρθρα που θα στο επιβεβαιώσουν;)


Τα παρακάτω σημάδια φανερώνουν πως ο άλλος μάλλον την έχει «πατήσει» μαζί σου. Τα σημάδια είναι σαφώς γενικά και ενδεικτικά, αλλά τα καλά νέα είναι πως επειδή οι άντρες λειτουργούν με πιο απλό τρόπο, δεν στέλνουν μπερδεμένα σήματα κι αν στέλνουν, τότε λυπάμαι, αλλά δεν συνδέονται με τον έpωτα:

1. We have contact

Σε κοιτάζει συνέχεια στα μάτια (καλά, όχι και συνέχεια). Το διορθώνω: Σε κοιτάζει από την κορφή ως τα νύχια συνεχώς κι επίσης επειδή σε κοιτάζει τόσο πολύ δεν μπαίνει στον κόπο να κοιτάξει καμία άλλη. «Έχει μάτια μόνο για’σένα» που λένε.

2. Μνήμη ελέφαντα


Μπορεί όσο προχωράει η σχέση να αρχίσει να παχαίνει σαν τον ελέφαντα αλλά αυτό είναι υλικό για άλλο άρθρο…Όταν κάποιος ερωτεύεται (άντρας ή γυναίκα) θυμάται πολλές λεπτομέρειες από τις συζητήσεις που είχε με το ταίρι του, κυρίως από τότε που προσπαθούσε να το γνωρίσει καλύτερα. Έτσι, αν τον ακούσεις να μιλάει για κάτι που είχες αναφέρει στα πρώτα ραντεβού και το θυμάται, τότε σημαίνει πως ήταν σημαντικό για εκείνον να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για εσένα.

3. I wanna hold your hand

Κρατάει το χέρι σου όταν περπατάτε ή βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο ή σε έξοδο. Διπλή σημασία: Πρώτον, αισθάνεται τρυφερά απέναντι σου και δεύτερον, θέλει να δείξει σε όλους τους εν δυνάμει ανταγωνιστές αλλά και σε όσες πιθανώς τον διεκδικήσουν, πως αυτά τα κελεπούρια αποσύρθηκαν από την αγορά.

4. Βρίσκει πάντα χρόνο για εσένα στο πρόγραμμά του

Είτε πρόκειται για δημόσιο υπάλληλο, είτε για μεγάλο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας θα κινήσει γη και ουρανό για να σε δει έστω και για μία ώρα.

5. Οι φίλοι του σε προειδοποιούν

Οι φίλοι του δεν θα ασχοληθούν όσο οι δικές σου αλλά όταν μιλήσουν θα το κάνουν μόνο όταν βεβαιωθούν πως ο φίλος τους την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, όταν αντιληφθούν πως τα πράγματα σοβαρεύουν και τότε θα σκάσει η προειδοποίηση «Μην τον πληγώσεις». Λακωνικά πλάσματα.

6. Είναι τρυφερός κι εκτός κρεβατοκάμαρας

Σου κρατάει το χέρι (σημάδι νο.3) και σου φιλάει το μέτωπο, θέλει να σε αγκαλιάζει, να χαϊδεύει τα μαλλιά σου; Έχεις ξυπνήσει τα πιο τρυφερά συναισθήματα μέσα του, είσαι σε καλό δρόμο.

7. Μοιράζεται μαζί σου ντροπιαστικές ιστορίες

…κυρίως από την παιδική και εφηβική ηλικία. Ναι, το έχεις ακούσει, λέγεται «οικειότητα» και είναι κάπως έτσι ο άλλος θέλει να μαθαίνεις όλο και περισσότερα πράγματα για εκείνον και δείχνει πως σε εμπιστεύεται. Ανταπόδωσε, για να συνεχίσει.

8. Σε καλεί παντού

Θα μαζευτούν στο σπίτι του κολλητού του, να δουν μπάλα; Εκεί. Μαγειρεύει η μαμά του κόκορα κρασάτο την Κυριακή; Εκεί. «Εγώ κι εσύ μαζί, εγώ κι εσύ μαζί»…λαλαλα


Δεν υπάρχουν σχόλια: