Μετά την τελευταία του εμφάνιση στη γραμμή 14Α (Τούμπα), έρχονται νέες καταγγελίες για τον ρασοφόρο που πλησίαζε φοιτήτριες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Μετά την τελευταία του εμφάνιση στη γραμμή 14Α (Τούμπα), έρχονται νέες καταγγελίες για τον ρασοφόρο που πλησίαζε φοιτήτριες


Αποτέλεσμα εικόνας για οασθ 14 τουμπα
Ο ρασοφόρος που εμφανίζεται σε φωτογραφίες να αυνανίζεται μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με καταγγελίες είχε πλησιάσει και άλλες κοπέλες στο παρελθόν.

Μετά την καταγγελία της 18χρονης φοιτήτριας που δημοσιοποιήθηκε χθες μαζί με τις φωτογραφίες του ρασοφόρου και τον σάλο που προκλήθηκε, διάφορες καταγγελίες έρχονται στο φως, αφού ο άντρας αυτός φαίνεται, να μπαίνει σε λεωφορεία και να πλησιάζει νεαρές κοπέλες. 
Μια 20χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης, μαρτυρεί την στιγμή που ο ρασοφόρος την πλησίασε, έγραψε τον αριθμό του σε εισιτήριο και της το έδωσε. Το περιστατικό συνέβη στο παρελθόν, πριν την πρόσφατη καταγγελία της 18χρονης.

Όπως μας αναφέρει η 20χρονη, ήταν νωρίς το μεσημέρι και επέβαιναν σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Εύοσμο. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος. 

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα» αναφέρει η 20χρονη στο Seleo και συνεχίζει περιγράφoντας: «Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα, ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο».

Στο εισιτήριο ο ρασοφόρος, υπόγραψε ως «μοναχός Νικόδημος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: