Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου πήγε στο Survivor Πανόραμα και "έδωσε" τους συμπαίκτες της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου πήγε στο Survivor Πανόραμα και "έδωσε" τους συμπαίκτες της


 Όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια των "Μαχητών"
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και πήγε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.
 Η Ελεονώρα Μελέτη παρατήρησε ότι ήταν η μοναδική παίχτρια που βρέθηκε τόσες φορές υποψήφια και το τηλεοπτικό κοινό της κρατούσε και τότε η Ελισάβετ είπε ότι ο κόσμος έβλεπε ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους παίχτες ήταν η μοναδική που είχε εξέλιξη κατά την διάρκεια της παραμονής στο Survivor.


Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου πήγε στο Survivor Πανόραμα και η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.Η πρώην παίχτρια των Μαχητών αποκάλυψε ότι τον Ντάνο τον έζησαν μόνο ένα 24ωρο και όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν ποιον θα στείλουν στους Διάσημους εκείνη τον ψήφισε και είπε ότι ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει στο Survivor.Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είπε ότι η λέξη Survivor είναι αντιπροσωπευτική για τον Ντάνο αφού αν τον βάλεις μόνο του σε ένα νησί θα επιβιώσει και αυτό το είχαν καταλάβει από την αρχή

Τα κιλά που πήρε αφού αποχώρησε
Η πρώην παίχτρια του παιχνιδιού επιβίωσης αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι έχει πάρει τρία ολόκληρα κιλά. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτά τα πήρε όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο αφού η έλλειψη φαγητού τόσους μήνες την έκαναν να φάει όσο περισσότερο μπορούσε.

Πως σχεδίαζαν την αποχώρησή της οι Μαχητές
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου ήταν η παίχτρια του Survivor που βρέθηκε τις περισσότερες φορές υποψήφια προς αποχώρηση.Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό την στήριζε για να παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης.Η πρώην «Μαχήτρια» πήγε στο Survivor Πανόραμα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τους διαλόγους των συμπαικτών της προκειμένου να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου ξεσκεπάζει τους Μαχητές.
Η πρώην παίχτρια του Survivor βρέθηκε πολλές φορές υποψήφια αλλά το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε με την θετική ψήφο του.Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους συμπαίκτες της, αφού όπως αποκάλυψε στο Survivor Πανόραμα αυτό ήταν κάτι που τους τρόμαζε και μάλιστα τόνισε ότι τους είχε πιάσει πολλές φορές να λένε: «Μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι».Μάλιστα, «έδωσε» κανονικά τα αγόρια, αφού ήθελαν να διώξουν τα κορίτσια για να φτάσουν εκείνοι στον τελικό.Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου εξήγησε γιατί χάλασε η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην αρχή έκαναν καλή παρέα. Χαρακτηριστικά είπε: «Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχανε αφήσει ήσυχη εκτός από την φορά που κέρδισα την ασυλία».

Το «μαγείρεμα» στη ψηφοφορία
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου αποκάλυψε ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που «μαγείρευαν» την ψηφοφορία.Κάτι που δείχνει να συμφωνεί με τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας και έγινε ο κακός χαμός με τον Κώστα Κοκκινάκη.Η πρώην παίχτρια του Survivor είπε ότι είχε πέσει πολύ μαγείρεμα, αλλά τώρα οι μάγειρες έχουν φύγει και τόνισε ότι ο καλύτερος ήταν ο Πάνος Αργιανίδης.

Ο Μάριος και τα νοσοκομεία
Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές.Η πρώην παίχτρια του Survivor εξήγησε πως ένιωσε μετά από αυτό αλλά και τα συναισθήματά της για την εξέλιξη του παιχνιδιού.Φυσικά, αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος έμεινε στο νοσοκομείο για δυο εβδομάδες και εξήγησε ότι επέστρεψε στην παραλία πρησμένος λόγω φαρμάκων και αποκάλυψε ότι άλλαξε δυο νοσοκομείο εξαιτίας κάποιου προβλήματος που είχε με ένα εσωτερικό του όργανο και η Ελεονώρα Μελέτη της ζήτησε να μην μπουν σε λεπτομέρειες.

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor να έχει κάποια κιλά παραπάνω.Η αλλαγή της εμφάνισής της δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους τηλεθεατές, οι οποίοι την έχουν σχολιάσει με διάφορους τρόπους.Η αλήθεια σύμφωνα με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είναι ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πάθει τυμπανισμό σε συνδυασμό με τα γυναικολογικά της και τόνισε ότι αν της πιάσουν την κοιλιά της πονάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add