Survivor: Το πιο δύσκολο αγώνισμα ασυλίας και η νικήτρια ομάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Survivor: Το πιο δύσκολο αγώνισμα ασυλίας και η νικήτρια ομάδα

Το πιο δύσκολο αγώνισμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα έρχεται στο Survivor με "Μαχητές" και "Διάσημους" να παλεύουν για την ασυλία. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το πολυτιμότερο "έπαθλο" του παιχνιδιού και ποια θα κληθεί να ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού;

Το πιο δύσκολο και επίπονο αγώνισμα που είχαμε δει μέχρι σήμερα στο Survivor ήταν εκείνο που ήθελε τους παίκτες να σπρώχνουν ένα κορμό ξύλου προσπαθώντας να ρίξουν τον κουβά της αντίπαλης ομάδας. Βασιζόταν αποκλειστικά στη δύναμη και οι Διάσημοι είχαν κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση.
Κι εκείνο ήταν αγώνισμα ασυλίας, όπως κι αυτό που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας (15/5) και απαιτεί ξανά δύναμη. Μόνο που αυτή τη φορά η δύναμη δεν είναι το μόνο συστατικό που απαιτείται για να κερδίσει μια ομάδα. Χρειάζεται επίσης ταχύτητα!

Τι θέλουμε να πούμε; Όπως είχαμε γράψει και στις δοκιμασίες που έρχονται στο Survivor, αυτή είναι μια πανέξυπνη δοκιμασία που δεν φτάνει μόνο να αντέξεις κρατώντας πολλά κιλά, αλλά χρειάζεται και η βοήθεια του συμπαίκτη σου για να νικήσεις.

Αγωνίζονται δύο παίκτες από κάθε ομάδα. Ο ένας πιάνει μια λαβή που συγκρατεί ένα δίχτυ, στο οποίο έχει μέσα βαρίδια. Ο δεύτερος προσπαθεί να γεμίσει με βαρίδια το δίχτυ του αντιπάλου! Χρειάζεται λοιπόν και ευστοχία. Ο πρώτος που θα αφήσει τη λαβή που κρατάει, χάνει.
Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, οι Διάσημοι που έχουν στην ομάδα τους δυνατούς παίκτες όπως οι BO, Κοκκινάκης, Ντάνος, αλλά και Βαλαβάνη, έχουν το πάνω χέρι απέναντι σ

του "Μαχητές" που είναι καλύτεροι στους στίβους μάχης που απαιτούν ταχύτητα και ευελιξία. Στο τρέιλερ πάντως βλέπουμε παίκτες να κυλιούνται στην άμμο, να τα δίνουν όλα και να ουρλιάζουν.Στο Συμβούλιο του Νησιού οι Διάσημοι στήνουν πάλι στον "τοίχο" τον Γιάννη Σπαλιάρα και οι εντάσεις συνεχίζονται.

Ο Κοκκινάκης τους λέει "είναι ντροπή σου" δίνοντας συνέχεια στο μεταξύ τους επεισόδιο, ενώ η ατάκα του Γιώργου Χρανιώτη προκάλεσε ερωτηματικά. "Γιάννη αν προσπαθείς να μας κάνει σε αυτή τη φάση να μαλώσουμε μεταξύ μας...", αναφέρει ο παίκτης των Διασήμων. Ποια "φάση" εννοεί; Μήπως καλούνται να ψηφίσουν.

http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add