Survivor 'SPOILER ALERT': Ποιος κερδίζει στη μάχη Ελλάδας - Τουρκίας; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

Survivor 'SPOILER ALERT': Ποιος κερδίζει στη μάχη Ελλάδας - Τουρκίας;

Μπορεί στους μεταξύ τους αγώνες στο survivor, Διάσημοι και Μαχητές να μην έχουν μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητας, ωστόσο στο αποψινό επεισόδιο θα πρέπει να βρουν τους καλύτερους παίκτες τους για να αντιμετωπίσουν την τουρκική ομάδα. Το τρέιλερ της τηλεόρασης ΣΚΑΙ μπορεί να θέλει να ανεβάσει το σασπένς, ωστόσο φαίνεται πως η ελληνική dream team δεν τα καταφέρνει όσο καλά θα ήθελε.

Τουρκικό κανάλι ανέβασε από νωρίς την πρώτη μονομαχία μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και ενός παίκτη από την Τουρκία, στην οποία και ο Έλληνας παίκτης δεν καταφέρνει να κερδίσει, διαμορφώνοντας έτσι το 1 - 0 για την Τουρκία.




Επιπλέον, οι γνωστές διαρροές για το παιχνίδι, που το τελευταίο διάστημα έχουν ακρίβεια "χιλιοστού" σε ό, τι και αν δίνουν στα δημοσιογραφικά στέκια, θέλουν την Ελλάδα να υφίσταται ταπεινωτική ήττα με 10 - 7. Όπως μαθαίνουμε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Epsilon, το αγώνισμα που θα δούμε απόψε είναι μόνο το πρώτο από δύο στη σειρά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε σε ρεβάνς; Θα μάθουμε αύριο από τις γνωστές διαρροές.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add