EUROVISION 2017: Σας αρέσει; Αυτή είναι η ιστορία που εμπνεύστηκε ο Ευαγγελινός για την εμφάνιση μας στην σκηνή - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Μαΐου 02, 2017

EUROVISION 2017: Σας αρέσει; Αυτή είναι η ιστορία που εμπνεύστηκε ο Ευαγγελινός για την εμφάνιση μας στην σκηνή

Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση της Demy στη σκηνή του Κιέβου και την πρώτη πρόβα, η οποία έδειξε να πηγαίνει καλά, πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, εδώ στο Press Centre του Κιέβου, το concept του στησίματος του τραγουδιού «This is love» από το Φωκά Ευαγγελινό.

Συγκεκριμένα, το όλο concept, εκτός από το να απογειώσει την ελληνική συμμετοχή, έχει σκοπό να μας πει και την εξής ιστορία: «Η Demy βιώνει την αγάπη από διάφορες πλευρές. Στην αρχή, βρίσκεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο.

Κατόπιν ανεβαίνει στα αστέρια: αληθινή, άνευ όρων αγάπη! Συνεχίζοντας το συναισθηματικό της ταξίδι, ανακαλύπτει ξανά την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ενσάρκωση της αγάπης, τον κύκνο. Βρισκόμενη σε ένα υγρό περιβάλλον, βιώνει έντονα αντίθετα συναισθήματα ανησυχίας, έντασης αλλά και αγνότητας.

Και είναι η δύναμη αυτής της αγνής αγάπης που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Μπορεί ακόμα να αντιστρέψει και τη ροή ενός καταρράκτη».

Αυτό είναι το όλο concept της φετινής ελληνικής συμμετοχής και αυτό είδαμε – εν μέρει προς το παρόν, όπως μας είπαν – σήμερα στη σκηνή! Αναμένουμε τη δεύτερη πρόβα την Πέμπτη!


Δείτε εδώ -> https://newsup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add