Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, 5-1 την Κέρκυρα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 01, 2017

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, 5-1 την Κέρκυρα


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League, συντρίβοντας με 5-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα. Τα γκολ για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πέτυχαν οι Κάτσε (30’), Κολούρης (32'), Μπίσεσβαρ (45'+2' πεν.), Ουάρντα (62') και Πρίγιοβιτς (83'), ενώ οι Φαίακες ισοφάρισαν προσωρινά στο 31' με τον Παμλίδη.


Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, καθώς το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ ακολουθούν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην ΑΕΚ και τα πλέι οφ. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι, Λέοβατς, Αθανασιάδης, Βαρέλα και Σάκχοφ, όπως και οι Γλύκος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. 

Μετά από το πρώτο μισάωρο ξεκίνησε η… βροχή των γκολ. Στο 30’ ο Ενρίκε έβγαλε τη σέντρα και ο Κάτσε με κεφαλιά-ψαράκι σημείωσε το 1-0. Στην επόμενη φάση η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Παμλίδη να πλασάρει τον Μπρκιτς μετά από κάθετη πάσα του Ονίλο. 

Ο ΠΑΟΚ όμως ανέκτησε γρήγορα το προβάδισμα. Στο 32’ ο Κουλούρης με πλασέ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας πέτυχε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπίσεσβαρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Κίτσιου, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε για τέταρτη φορά στο 62’ με πλασέ του Ουάρντα, από την ασίστ του Κουλούρη. Ο… χορός των γκολ ολοκληρώθηκε στο 83’ όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από πάσα φάουλ του Κάτσε, πλάσαρε τον Κουτζαβασίλη, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add