15) Αναψυκτικά Ζαργιανάκη με Σητειακό Νερό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

15) Αναψυκτικά Ζαργιανάκη με Σητειακό Νερό



Τα Αναψυκτικά Ζαργιανάκη και το Σητειακό Νερό τηρούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των συστημάτων ασφάλειας ISO 9001 και HACCP 20000 από την TUV AUSTRIA HELLAS.
Μέχρι και σήμερα η Εταιρεία Ζαργιανάκη συνεχίζει να τροφοδοτεί όλη την Κρήτη καθώς και ένα μεγάλο μέρος των Δωδεκανήσων, με σταθερά βήματα και όραμα να ανοίξει τα φτερά της σε όλη την Ελλάδα.100% Φυσικός χυμός: Μια κρυφή συνταγή, άριστη ποιότητα νερού και πολύ μεράκι συντελούν στο μύθο που συνοδεύει τα προϊόντα μας εδώ και 3 γενιές και καθιστούν τα προϊόντα Ζαργιανάκη μοναδικά...

1950
Η ιστορία ξεκινά το 1950...
Ο Ελευθέριος Ζαργιανάκης ξεκινά την παραγωγή αναψυκτικών σε ένα μικρό εργοστάσιο στα Καλέσσα Γαζίου - Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Με χειροκίνητα μηχανήματα και πολύ μεράκι, τροφοδοτούσε ο ίδιος τα διάφορα καταστήματα της περιοχής, μιας και την εποχή εκείνη δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα στο χωριό.

1984
34 ολόκληρα χρόνια μετά..
Ο γιος του, Δημήτριος Ζαργιανάκης μεταφέρει τη γραμμή παραγωγής στην περιοχή της Σητείας και συνεχίζει το έργο του πατέρα του στην παραγωγή αναψυκτικών με παράλληλη αύξηση της γκάμας των προϊόντων του.

2006
Το 2006 έπειτα από επιτακτική ανάγκη για μετεγκατάσταση σε άλλο χώρο, η Εταιρεία αποφασίζει να μεταφέρει άμεσα σε μία καλύτερη μονάδα.
Στόχος ήταν η νέα μονάδα να έχει μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, ως απάντηση στον εντεινόμενο πλέον ανταγωνισμό. Η έκταση των 20 στρεμμάτων στη Χαλεπά, μια περιοχή κοντά στο Πισκοκέφαλο (3 μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Σητείας) ήταν η ιδανική τοποθεσία!Οι νέες εγκαταστάσεις αποτελούνται από ένα υπερσύχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής, με μεγάλες αποθήκες και όλα τα γραφεία της κεντρικής διαχείρισης.

2007
Το πρώτο υποκατάστημα είναι γεγονός!
Το 2007 η Εταιρεία προχωρά στον εγκαινιασμό του πρώτου υποκαταστήματός της στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο χωριό όπου ξεκίνησαν όλα από τον ιδρυτή κο Ελευθέριο Ζαργιανάκη. Ένα νέο δίκτυο διανομής και μία ομάδα από ιδιόκτητα φορτηγά θα αποτελέσουν τη συνταγή της ανάπτυξης.

2008
Η παραγωγή και εμφιάλωση νερού προστίθεται στις δραστηριότητες της Εταιρείας και ένα νέο προϊόν γεννιέται με την ονομασία Σητειακό Νερό!Το Σητειακό Νερό, το οποίο εντάχθηκε γρήγορα στη γκάμα των προϊόντων μας, συλλέγεται από ιδιοκτήτη πηγή εντός του χώρου του εργοστασίου κάτι που το καθιστά ακόμα πιο υγιεινό.

2013
Το 2013 η Εταιρεία κυκλοφόρησε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τα πρώτα Κρητικά Αναψυκτικά με Στέβια, αντί για ζάχαρη.Το εντυπωσιακό στα Αναψυκτικά Ζαργιανάκη με Στεβια είναι η απίστευτη γεύση τους, καθώς και η νέα πρακτική συσκευασία PET των 250ml.

Δεν υπάρχουν σχόλια: