Τα sms που στέλνει ένας άντρας όταν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 16, 2017

Τα sms που στέλνει ένας άντρας όταν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος!


Η αγάπη κι ο αληθινός έρωτας για έναν άντρα, είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να το αντιληφθεί μέχρι να το βιώσει στο πετσί του. Οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως ξέρουν τι είναι άσχετα αν δεν έχουν βιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα και δεν έχουν ιδέα με τι μοιάζει.

Αργά ή γρήγορα όμως, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου κι όλοι πέφτουν στην ...παγίδα. Και πιστέψτε με, είναι το πιο φανερό πράγμα στον κόσμο. Όταν η αγάπη είναι πραγματική είναι πολύ εύκολο να τη διακρίνουμε. Είναι φανερό το πόσο ερωτευμένο και αγαπημένο είναι ένα ζευγάρι. Και φυσικά αυτό αντικατοπτρίζεται και στους δύο.

Ναι ναι, ΚΑΙ στον άντρα! Άσχετα αν του είναι δύσκολο να εκφράσει έντονα τα πραγματικά συναισθήματά του. Υπάρχουν φορές όμως που το κάνει έστω κι ασυναίσθητα...

Μία από αυτές τις φορές, είναι και τα μηνύματα στο κινητό. Εκεί όπου «λύνεται» και με τη βοήθεια του γραπτού λόγου αποκαλύπτει περισσότερα απ' ότι του επιτρέπει ένας φυσικός διάλογος. Εμείς συγκεντρώσαμε τα μηνύματα που θα σου στείλει και τα οποία φανερώνουν ότι είναι ...φουλ ερωτευμένος με την πάρτη σου!

1. «Είμαι τόσο περήφανος για εσένα»
Η περηφάνια είναι προϊόν αγάπης. Νιώθει ικανοποιημένος με τα επιτεύγματά σου.

2. Σου στέλνει αυτοκόλλητα «Μου λείπεις/ Σ’ αγαπάω»
Σε έχει συνέχεια στο μυαλό του. Με ένα αυτοκόλλητο εκεί που δεν το περιμένεις θέλει να σου δείξει το πόσο πολύ του λείπεις αλλά και πως σε έχει στο μυαλό του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν είναι ό,τι και να κάνει.

3. «Δεν έχεις φάει ακόμα;»
Για κάποιους η ερώτηση αυτή είναι αρκετά αθώα. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν πως ο συνομιλητής είναι, απλά, πεινασμένος. Κι όμως, όχι! Με αυτή του την ερώτηση δείχνει πόσο πολύ σε νοιάζεται και ενδιαφέρεται για εσένα. Θέλει να ξέρει πως είσαι καλά.

4. «Δε χρειάζεται να πας γυμναστήριο»
Για εκείνον είσαι τέλεια όπως και να είσαι. δεν το νοιάζει αν θα πας γυμναστήριο και αν θα κάνεις δίαιτα. Σε βλέπει πανέμορφη ακόμα κι αν έχεις πάρει 3 κιλά. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως θα αφήσεις τον εαυτό σου.

5. «Άκουγα αυτό το τραγούδι και σε σκέφτηκα»
Τι άλλο θέλεις; Πόσα ακόμα σημάδια να δώσει; Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου. Όλη μέρα είσαι στο μυαλό του και στο δείχνει!

6. «Απόψε θέλω να κάτσουμε οι δυο μας στο σπίτι»
Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να μην είχατε πολύ χρόνο να βρεθείτε. Αντί να βγείτε έξω το Σάββατο το βράδυ σου ζητάει να μείνετε οι δυο σας στο σπίτι. Δεν τον ενδιαφέρει να βγει έξω και να ξενυχτήσει. Θέλει να μόνο να σε έχει δίπλα του. Να σε έχει αγκαλιά όλο το βράδυ.

7. «Μακάρι να ήσουν εδώ»
Του λείπεις πολύ και δεν αντέχει αρκετές μέρες μακριά σου. Σε θέλει δίπλα του συνέχεια και κυρίως τα βράδια όταν πέφτει μόνος του στο κρεβάτι.

Πηγή: neopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add