Δε θα μεταδοθεί η Eurovision στη Ρωσία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Απριλίου 15, 2017

Δε θα μεταδοθεί η Eurovision στη Ρωσία

Σε αντίποινα φαίνεται πως προχωρά η Ρωσία, μετά την απόφαση του Κιέβου να μην επιτρέψει στην Ρωσίδα εκπρόσωπο της Eurovision, Τζούλια Σαμοϊλοβα να μεταβεί στην Ουκρανία για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

«Το Πρώτο κανάλι δεν θεωρεί ότι είναι δυνατόν να μεταδώσει τον Διαγωνισμό Eurovision-2017, ούτε εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει κάποια άλλη υποψήφια στην θέση της Σαμοΐλοβα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το κρατικό κανάλι.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Μαρτίου, η Ουκρανία αποφάσισε να απαγορεύσει στη Ρωσίδα εκπρόσωπο της Eurovision τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, που φέτος διεξάγεται στο Κίεβο.

Αφορμή για αυτή την απόφαση στάθηκε η συναυλία της Σαμοϊλοβα, στην Κριμαία το 2015 κάτι, που κρίθηκε παράνομο σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας, SBU, καθώς η περιοχή είναι «κόκκινο πανί» για Ρωσία και Ουκρανία.

«Η Ρωσία προτίθεται να μποϊκοτάρει και μελλοντικές αποστολές αν οι διοργανωτές αποτύχουν να υποστηρίξουν την εκπρόσωπό μας» είχε αναφέρει τότε ο Ρώσος πολιτικός, Φραντς Κλίντσεβιτς. Πηγή: www.iefimerida.gr/ | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: