Φτιάξτε σαμπουάν με μαγειρική σόδα που θα σταματήσει την τριχόπτωση και θα κάνει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν σε χρόνο μηδέν - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Απριλίου 11, 2017

Φτιάξτε σαμπουάν με μαγειρική σόδα που θα σταματήσει την τριχόπτωση και θα κάνει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν σε χρόνο μηδέν

 Η μαγειρική σόδα είναι ένα κοινό συστατικό, το οποίο μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε κουζίνα. Είναι πολύ χρήσιμο, αφού να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα, την καθαριότητα κλπ. Επιπλέον, η μαγειρική σόδα έχει διάφορα οφέλη για την υγεία και πολλά θεραπευτικά αποτελέσματα. Δηλαδή, μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση και να διεγείρει την ανάπτυξη νέων μαλλιών!

Επιπλέον, η μαγειρική σόδα λειτουργεί ως ένα φυσικό σαμπουάν, γιατί μπορεί να καθαρίσει εξίσου καλά τα μαλλιά. Επίσης, λειτουργεί και ως μαλακτικό, δεδομένου ότι μπορεί να μαλακώσει τα μαλλιά. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το συστατικό έχει απίστευτα οφέλη για τα μαλλιά σας. Έτσι, γιατί να μην το αντικαταστήσετε με το κανονικό σαμπουάν σας;


– Διεγείρει τη δημιουργία νέων τριχών

Η μαγειρική σόδα μπορεί να καθαρίσει τα μαλλιά σας εντελώς φυσικά. Μπορεί, επίσης, να τα κάνει να φαίνονται μαλακά και υγιή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να αποτρέψει και να σταματήσει την τριχόπτωση, και να βοηθήσει στη δημιουργία νέων τριχών.

– Ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών

Αν τα μαλλιά σας είναι φορτωμένα με τοξίνες και χημικές ουσίες, τότε εμποδίζεται η ανάπτυξή τους. Ωστόσο, η μαγειρική σόδα θα καθαρίσει τα μαλλιά σας πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε σαμπουάν. Επίσης, τα δυναμώνει και τα κάνει να μακραίνουν γρηγορότερα.

– Απομακρύνει το χλώριο

Το χλώριο μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξει το χρώμα τους. Αντίθετα, η μαγειρική σόδα μπορεί να εξαλείψει το χλώριο από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας, αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε ζημία στα μαλλιά.

– Εξαλείφει οποιαδήποτε κατάλοιπα προϊόντων περιποίησης μαλλιών

Αυτό το συστατικό μπορεί επίσης να εξαλείψει οποιαδήποτε περισσεύματα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας. Γνωρίζατε ότι τα υπολείμματα από conditioner, σαμπουάν, ή σπρέι μαλλιών μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται λιπαρά; Η μαγειρική σόδα μπορεί να καθαρίσει τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Είναι ένα ευεργετικό συστατικό που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των μαλλιών σας και αφαιρεί οποιοδήποτε υπόλειμμα μαλακτικού ή σαμπουάν, και προσφέρει στα μαλλιά σας λάμψη που διαρκεί.

Φτιάξτε το δικό σας σαμπουάν με μαγειρική σόδα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε το νερό και τη μαγειρική σόδα σε αναλογία 3-1.

Να θυμάστε ότι όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας, τόσο περισσότερο σαμπουάν θα πρέπει να φτιάξετε.

Συγκεκριμένα, ανακατέψτε 6 κουταλιές της σούπας νερό με 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα, αν τα μαλλιά σας φτάνουν μέχρι τους ώμους. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπιτικό σαμπουάν με μαγειρική σόδα σε στεγνά μαλλιά.

Ξεκινήστε να κάνετε μασάζ με το μείγμα από τις ρίζες των μαλλιών σας ως τις άκρες. Στη συνέχεια, αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Τέλος, ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό.

Μπορείτε, επίσης, να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας ως συνήθως με μηλόξυδο και νερό σε αναλογία 4-1. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου. 

Βεβαιωθείτε ότι το μείγμα δεν έρχεται σε επαφή με τα μάτια σας.

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

διαφορετικό Πηγή: www.diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: