Μετά από κάθε καταιγίδα της ζωής, έρχεται η δική σου μικρή ανάσταση. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Απριλίου 18, 2017

Μετά από κάθε καταιγίδα της ζωής, έρχεται η δική σου μικρή ανάσταση.



Της Γεωργίας Ανδριώτου.

Μ. Σάββατο σήμερα και όλοι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το Φως της Ανάστασης.

Θα αφεθείς στη λάμψη του να ζεστάνει και να γλυκάνει την καρδιά σου και να φωτίσει το βλέμμα και το χαμόγελό σου. Θα αφεθείς στην αγκαλιά των αγαπημένων σου πλήρης, χαρούμενος κι ευτυχισμένος.

Η ζωή, όμως, είναι γεμάτη από τέτοιες μικρές αναστάσεις. Από στιγμές μικρής ευτυχίας που ακολουθούν μετά από ένα ακόμα Γολγοθά που έχεις περάσει.

Γιατί ένας μικρός Γολγοθάς είναι και η ζωή.

Ένας αγώνας κυριολεκτικής και συναισθηματικής επιβίωσης, που τα προβλήματα σού χτυπούν την πόρτα κι εσύ πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να τα αντιμετωπίσεις. Κι ας γονατίζει το κορμί σου. Κι ας παραδίνεται στην απογοήτευση η καρδιά σου. Κι ας γεμίζει με παράπονο το μυαλό σου.

Πάντα καταφέρνεις να αναμετρηθείς με τον πόνο, με την θλίψη, με την αρρώστια, με την απώλεια, με την κούραση. Κι όταν όλα έχουν τελειώσει, χαμογελάς και αρχίζεις να ονειρεύεσαι ξανά.

Μετά από κάθε καταιγίδα της ζωής σου, έρχεται η δική σου μικρή ανάσταση για να σε γεμίσει με το φως της ζωής, με αισιοδοξία και με μια καινούρια ελπίδα στο τσεπάκι της ψυχής σου.

Άφησε την καρδιά σου απόψε να γεμίσει με αγάπη. Είναι το μόνο γιατρικό που φέρνει πιο γρήγορα μέσα μας την ανάσταση από τη δική μας σκοτεινιά. Και μετά σκόρπισέ την γύρω σου. Να μοσχοβολήσει ο κόσμος αγάπη μαζί με τις πασχαλιές.

Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: