Χίος: «Ναι» στον ρουκετοπόλεμο ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Απριλίου 01, 2017

Χίος: «Ναι» στον ρουκετοπόλεμο ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο

Ομόφωνη απόφαση για την στήριξη του ρουκετοπόλεμου του Βροντάδου έλαβε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χίου, στην συνεδρίαση της Παρασκευής, 31 Μαρτίου 2017.

Η απόφαση αυτή, η οποία μόνον ηθικό χαρακτήρα έχει, αφού δεν μπορεί να παρέμβει στις εξελίξεις και ειδικότερα να κάμψει την άρνηση αριθμού θιγομένων περίοικων των δύο ενοριών στην διεξαγωγή του ρουκετοπόλεμου, έρχεται λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και με δεδομένες τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται και από τις δύο πλευρές.

Στη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου – παρά τις επιμέρους επιφυλάξεις που εκφράστηκαν – επισημαίνεται η ανάγκη να τηρηθούν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις που έχουν κατατεθεί από την τοπική κοινωνία και φορείς του Βροντάδου, να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και να γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης εκ μέρους εκείνων που αντιδρούν.
Το θέμα της διεξαγωγής του ρουκετοπόλεμου θα συζητηθεί εκτενώς και στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου, την προσεχή Τετάρτη και ώρα 7 το απόγευμα, στο πρώην δημαρχείο Ομηρούπολης.

www.astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: