Από 9.000 εισιτήρια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Απριλίου 30, 2017

Από 9.000 εισιτήρια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, αποφασίστηκαν στην πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Σε εργοτάξιο θα μετατραπεί, μέχρι την ημέρα τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, για να διασφαλιστούν, πρωτίστως, τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία, για το επίπεδο του αγώνα και με βάση τη νομοθεσία, είναι ιδιαιτέρως αυστηρά.

Τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν περιλαμβάνουν και την ισχυρή αστυνομική παρουσία, η οποία θα περιλαμβάνει την παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών και ισχυρής δύναμης ΜΑΤ με 320 διμοιρίες από όλη την Ελλάδα!

Στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στο Πανθεσαλικό συμμετείχε ο δήμαρχος Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ν.Ιωνίας, Θανάσης Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Τάσος Μιλάνος και εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 

Ο Ζήσης Βρύζας είχε ενστάσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το στάδιο και έδωσε εντολή να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δεδομένου ότι η συντήρηση δεν ήταν η καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, τον αγωνιστικό χώρο, παρά τη χρήση του γηπέδου από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε αγώνα δρόμου θα επιδοθεί η ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη φύλαξή του σταδίου και η οποία από σήμερα κιόλας ξεκίνησε την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες, προκειμένου να ελέγχονται οι χώροι που προβλέπεται. 

Τα εισιτήρια που θα διατεθούν σε κάθε ομάδα θα φθάσουν τα 9.000 και αυτό, προκειμένου να υπάρχουν κενά όπου θα τοποθετηθούν διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποκλειστεί οποιαδήποτε επαφή μεταξύ οπαδών των δύο αντίπαλων ομάδων.

Θα προηγηθεί, βέβαια, με την έλευσή τους στο Βόλο, προέλεγχος των οργανωμένων φιλάθλων, οι οποίοι θα υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε δύο σημεία της πόλης από βορά και από νότο. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των μέτρων τάξης, θα γίνουν επίσημα γνωστές από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας τις επόμενες ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: