Ζώδια για τις 14/4/2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Απριλίου 13, 2017

Ζώδια για τις 14/4/2017



  Κριός

Η ημέρα μάλλον σε σπρώχνει σε νέους έρωτες παρά σε μια επιστροφή . Η εκπληκτική σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα σε κάνει να δεις τον έρωτα με άλλο πρίσμα και θα σε απελευθερώσει από ταμπού . Έχεις ωστόσο εύνοια αν θέλεις να διερευνήσεις πάλι το βάθος της σχέσης σου με έναν Υδροχόο.

Ταύρος

Είναι μια ημέρα που μπορεί να σε κάνει να επιστρέψεις σε μια παλιά σου αγάπη . Ο ανάδρομος Ερμής κάνει τρίγωνο από το ζώδιό σου με τον Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο και σου χαρίζει την αίσθηση του καθήκοντος, μπορείς να έχεις λοιπόν μετριασμένες απαιτήσεις και εγωισμό και αυτό είναι καλό στοιχείο για μια επανασύνδεση .

Δίδυμοι

Στον πολικό σου Τοξότη και τον Οίκο των σχέσεων η Σελήνη τετραγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό της, την ίδια στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνει την όψη του τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης – πρόκειται για αντιφατικές όψεις. Πάντα όταν υπάρχει αντίφαση στους ουράνιους θόλους η απόφαση είναι στην δική σου ψυχή . Μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, αν το τολμήσεις με σθένος.

Καρκίνος

Είναι μια μέρα που δονείται σε υψηλές συχνότητες. Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της στην Παρθένο δεν επιτρέπει ακριβώς μια επιστροφή σε μια αγάπη που ακόμα σε καίει. Έχεις την αίσθηση ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις και πώς να κινηθείς. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτείς τις κινήσεις σου.

Λέων

Η εξαιρετική σύνοδος του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Ουρανό στον φιλικό σου Κριό ανοίγει τις οδούς διαφυγής πολλών συναισθηματικών εντάσεων και καθαρίζει το ψυχικό σου πεδίο. Αν μετά από αυτήν την έντονη αναγέννηση θελήσεις να δεις πάλι μια αγάπη που σε νοιάζει ακόμα μπορείς να έχεις και μια επανασύνδεση.

Παρθένος

Πολύ έντονες συγκινήσεις σε περιμένουν με τον ανάδρομο Ερμή από τον φιλικό σου Ταύρο να κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου, αλλά και την Σελήνη από τον Τοξότη να κάνει τετράγωνο πάλι με τον Βόρειο Δεσμό. Έχεις παράξενη διαίσθηση αλλά όχι καθαρό σήμα, οπότε άσε την ημέρα να κυλήσει, μην κάνεις κίνηση επανασύνδεσης.

Ζυγός

Η ημέρα σου ανοίγει νέους συναισθηματικούς δρόμους. Στον πολικό σου Κριό και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ουρανό, σπρώχνοντάς σε μάλλον σε νέες περιπέτειες, παρά ευνοώντας μια επανασύνδεση. Ίσως έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσεις στην συναισθηματική σου ζωή, ίσως να πρέπει να φύγεις από εμμονές .

Σκορπιός

Η σημαντική δράση του Πλούτωνα, σε κάνει να έχεις νεύρα αναμεμειγμένα με έντονες δόσεις πάθους και αγάπης. Όμως αυτό το πλαίσιο δεν είναι ιδανικό για μια επανασύνδεση γιατί δεν σου δίνει την καθαρή ματιά και την ψυχραιμία που χρειάζεσαι για να δεις τι σε συμφέρει σε βάθος χρόνου.

Τοξότης

Η Σελήνη ξεκινάει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και με ένα καρμικό τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο θα σε κάνει να αναρωτηθείς συνολικά για την ερωτική σου πορεία. Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα μιας επιστροφής σε παλιό συ σύντροφο, πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα και θα δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Έχεις πολλές και μάλλον αντιφατικές επιρροές . Ο Κρόνος σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, αλλά και σε τρίγωνο με την σύνοδος Ήλιου/Ουρανού από τον Κριό σου φέρνει πολύ έντονα συναισθήματα, αλλά και εγωισμό. Για να έχει επιτυχία μια επανασύνδεση θέλει έλλειψη εγωισμού όμως… Αν την θέλεις πολύ μια συνάντηση επιστροφής, πρέπει να κατευνάσεις ταπαράπονά σου.

Υδροχόος

Η ημέρα σου λέει να κοιτάξεις μπροστά, όχι πίσω, όχι στο παρελθόν . Ο Ουρανός σήμερα σε σύνοδο με τον Ήλιο σε κάνει να έχεις άφθονη γοητεία, που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να δεις τον έρωτα από θέση ισχύος. Επιστροφή σε παλιό ταίρι; Το έχεις πραγματικά ανάγκη κάτι τέτοιο, όταν τόσοι νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου;

Ιχθείς

Είναι μια τόσο φορτισμένη ημέρα που θα σου φέρει σύγχυση . Στην Παρθένο και τον Οίκο των σχέσεων ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο αλλά και τετράγωνο με την Σελήνη σου δίνει αντιφατικά σημάδια και συναισθήματα. Πρέπει να βρεις πρώτα τις εσωτερικές σου ισορροπίες και μετά να δοκιμάσεις μια επανασύνδεση, αν όντως την χρειάζεσαι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: