Οι 10 κανόνες των στρατιωτικών ρούχων - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Οι 10 κανόνες των στρατιωτικών ρούχων

 1. Αν σε βολεύει όταν το φοράς, το φοράς λάθος.
2. Αν αλλάζεις ρούχα πιο συχνά από μια φορά το μήνα, είσαι υπερβολικά καθαρός.
3. Για όλα τα στρατιωτικά ρούχα υπάρχει ένας και μοναδικός σωστός τρόπος να φορεθούν – και αυτός είναι ο πιο απίθανος.
4. Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στον έξω κόσμο, στον Στρατό οι αρβύλες είναι εξίσου άβολες με τα αθλητικά παπούτσια.
5. Αν σου είναι μικρό, ζήτα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Αν σου είναι μεγάλο, παρ’ το απόφαση πως θα κολυμπάς μέσα του για έναν χρόνο. Κανονικό αποκλείεται να σου είναι.
6. Οι στολές του Στρατού έχουν αμέτρητες τσέπες. Το πρόβλημα είναι ότι απαγορεύεται να βάλεις οτιδήποτε χρήσιμο μέσα σε αυτές.
7. Σύμφωνα με την (παρα)λογική του Στρατού, ο φαντάρος πρέπει να κάνει μπάνιο τουλάχιστον μέρα παρά μέρα και να φοράει τρεις αλλαξιές ρούχα επί έναν χρόνο.
8. Η στρατηγική του Στρατού για τα ρούχα βασίζεται στο don’t ask – don’t tell. Don’t ask πόσοι το φόρεσαν πριν από σένα μέχρι να το βάλεις εσύ. Don’t tell τι του έκανες μέχρι να το επιστρέψεις στο τέλος της θητείας σου.
9. Έτσι κι αλλιώς, στον Στρατό θα δεις και θα ακούσεις πολλά πράγματα που θα σε κάνουν να καραφλιάσεις. Κι Αυτός σε βοηθάει σε αυτόν τον τομέα, αναγκάζοντάς σε να φοράς καπέλο όλη μέρα.
10. Η εσωτερική επένδυση του χειμωνιάτικου τζάκετ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας του Ελληνικού Στρατού: Όταν το φοράς ζεσταίνεσαι, αλλά δεν μπορείς να κουνηθείς. Όταν δεν το φοράς μπορείς να κουνηθείς, αλλά παγώνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: