Ερχεται σαρωτική αλλαγή στο Survivor –Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο ατύχημα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

Ερχεται σαρωτική αλλαγή στο Survivor –Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο ατύχημα

 Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη απάντησε στα ερωτήματα των τηλεθεατών του Survivor για το τι θα γίνει μετά το τροχαίο στην ομάδα των μαχητών και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά.

Οι πρόσφατες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα, με την Ειρήνη να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και τον Μάριο να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πώς θα γίνει αυτό, από τη στιγμή που έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα.

_______________________


«Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Η σημαντικότερη αποκάλυψη της κ. Μαραγκουδάκη ήταν η αλλαγή που θα γίνει στις 2 ομάδες. Η λύση να έρθουν καινούριοι παίκτες απορρίφθηκε καθώς θα είναι πιο δυνατοί σε σχέση με όσους συμμετέχουν ήδη, ενώ θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους αποδέχεται ή όχι ο κόσμος.

Η λύση που φαντάζει ως η πιο πιθανή είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες. Η διαδικασία θα γίνει γνωστή πιθανότατα στα επόμενα επεισόδια.

Όσον αφορά το καινούργιο επεισόδιο της Κυριακής, η κ. Μαραγκουδάκη είπε: «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές»

Πηγή:  | iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια: