Κουρκούτι μπύρας για μπακαλιάρο - Magazino1

Breaking

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

25 Μαρτίου 2017

Κουρκούτι μπύρας για μπακαλιάρο

  
Συστατικά:
 330 γρ. Μπύρα - ένα κουτάκι 
300 γρ. Αλεύρι
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
​μυρωδικά αν θέλετε

 Οδηγίες:
 Σε ένα μπολ αανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί το αλεύρι και να γίνει ένας χυλός αρκετά ρευστός.

Αν θέλουμε ρίχνουμε και ανάλογα μυρωδικά που θα συμφωνούν με το προιόν που θα τηγανίσουμε.

Για μπακαλιάρο μπορίτε να βάλετε λίγο ροζ πιπέρι, για κολοκυθάκια και άλλα ζαρζαβατικά λίγο ούζο ή τσίπουρο, δυόσμο αλλά και ότι μυρωδικό ή μπαχαρικό προτιμάτε.

Το αφήνετε μισή ώρα στο ψυγείο και μετά το χρησιμοποιείτε αφού το ανακατέψετε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: