Η αέρινη μαρέγκα και η πάλλευκη σαντιγί ντύνονται στα χρώματα της σοκολάτας!


ΥλικάΣοκολατένια μαρέγκα 
  • 8 ασπράδια αυγών 
  • 450 γρ. ζάχαρη 
  • 50 γρ. κακάο Σαντιγί σοκολάτας 
  • 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στην κουζινομηχανή μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι Σος 
  • 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 
  • 250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 
  • 500 γρ. σμέουρα ή βατόμουρα, φρέσκα ή κατεψυγμένα 

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top