Πατάτα καστανάτη - Magazino1

Breaking

ad2infeed

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Πατάτα καστανάτη


Ψητή με τη φλούδα της.

1 πατάτα με τη φλούδα
αλάτι
ρίγανη
sauce φέτας
κόκκινο γλυκό πιπέρι


Εκτέλεση

Αρχικά, πλένουμε καλά τις πατάτες, χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα. Τις ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 1 ½ ώρα. Έπειτα τις κόβουμε στη μέση, ρίχνουμε αλατορίγανη, αλείφουμε με sauce φέτας και πασπαλίζουμε με λίγο γλυκό κόκκινο πιπέρι.

Το μυστικό της sauce φέτας είναι: λιωμένη φέτα με γάλα και λίγο νεράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

share

ad5