Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σε 10 λεπτά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σε 10 λεπτά

Τα μαύρα στίγματα και ιδιαίτερα αυτά που εμφανίζονται στην περιοχή της μύτης και του πηγουνιού είναι ένα από τα πιο αντιαισθητικά δερματικά προβλήματα. Εμφανίζονται σε όλους και οφείλονται στους ρύπους του αέρα, αλλά και του μακιγιάζ που κατακάθονται στο δέρμα και φράσσουν τους πόρους του.
Για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα υπάρχουν δυο τρόποι. Πρώτον να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό και να κάνετε έναν καθαρισμό προσώπου, κάτι που καλό θα ήταν να κάνετε μια φορά τον χρόνο. Ή δεύτερον να φτιάξετε τις δικές σας ταινίες για τα μαύρα στίγματα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι πολύ πιο οικονομικός και άμεσος και μπορεί να συνδυαστεί με τον πρώτο. Χρησιμοποιώντας τις ταινίες για τα μαύρα στίγματα ανά τακτά διαστήματα μπορείτε να διατηρήσετε το πρόσωπο σας καθαρό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επενδύστε λοιπόν στην δημιουργία απλών, οικονομικών και σπιτικών μασκών που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προμηθευτείτε τα υλικά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες της συνταγής.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ:

► Θα χρειαστείτε μόνο 2 υλικά:
– 1 κουταλιά της σούπας γάλα
– 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ζελατίνης

► Τρόπος παρασκευής & εφαρμογής:
Επειδή θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων, φροντίστε το δοχείο που θα επιλέξετε να είναι κατάλληλο για να μπει στον φούρνο μικροκυμάτων. Αφού λοιπόν διαλέξετε το μπολ, βάλτε μέσα το γάλα και προσθέστε την ζελατίνη. Αναμείξτε τα δυο υλικά πολύ καλά μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Στη συνέχεια τοποθετήστε το μπολ με το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα σε μεσαία ισχύ. Αφήστε το να κρυώσει λίγο και εφαρμόστε το στην μύτη σας χρησιμοποιώντας ένα πινέλο μακιγιάζ που δεν χρησιμοποιείτε πλέον.
Μετά από 10 λεπτά αφαιρέστε την ταινία από την μύτη σας και κοιτάξτε την: Μαζί με αυτήν θα έχουν αφαιρεθεί τα μαύρα στίγματα και οι ακαθαρσίες που είχε το πρόσωπο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add