Εύκολο κινέζικο, τηγανητό ρύζι με αβγό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Εύκολο κινέζικο, τηγανητό ρύζι με αβγό

Εύκολο κινέζικο, τηγανητό ρύζι με αβγό
Υλικά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κούπες κρύο, βρασμένο ρύζι
2 φρέσκια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
2 αβγά χτυπημένα
2 κουταλιές σόγια σος
2 κουταλιές καλαμπόκι από κονσέρβα

Εκτέλεση
1. Σε ένα γουόκ (ή τηγάνι αν δεν έχετε) ρίχνετε το λάδι.
2. Μόλις κάψει, ρίχνετε τα κρεμμυδάκια τα σοτάρετε για ένα με δύο λεπτά.
3. Ρίχνετε το ρύζι και το σοτάρετε για πέντε λεπτά. Δεν σταματάτε να ανακατεύετε το ρύζι.
4. Το μαζεύετε στο κέντρο του γουόκ ή του τηγανιού και και ρίχνετε το αβγό από πάνω.
5. Μόλις τα αβγά δεν είναι πια ρευστά, βγάζετε το ρύζι από τη φωτιά ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.

http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add