Ζωδια 25-2-2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Ζωδια 25-2-2017


Κριός

Υπάρχει μια τόσο καλή πλανητική ενέργεια από τον Άρη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, την Σελήνη, που μπορείς να δοκιμάσεις οπωσδήποτε να έχεις ένα σημαντικό ραντεβού που θα σε φέρει κοντά με έναν άνθρωπο που δεν έχεις ξεχάσει. Θέλει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση η ημέρα, αυτό να μην ξεχάσεις.

Ταύρος

Είναι μια παντοδύναμη ημέρα από πλανητική άποψη, που σου επιτρέπει να έχεις αισιοδοξία για το θέμα μιας επανασύνδεσης. Θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι ως προς τις χρονικές προσδοκίες. Αυτό το για «πάντα» βγάλτο λίγο από το μυαλό σου, γιατί σε πιέζει πολύ και πιέζει και τους άλλους, αυτούς που αγαπάς.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής ξεκινάει σήμερα την σύνοδο του με τον Ήλιο θα έχεις πολύ ξεκάθαρη άποψη για το αν θέλεις πράγματι ή όχι μια επανασύνδεση . Αν την θέλεις θα την καταφέρεις εκθέτοντας στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει όλη σου την αληθινή αγάπη, αλλά και βάζοντας κάποιους απαραίτητους όρους.

Καρκίνος

Το θέμα σήμερα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανένωση αλλά αν στην πραγματικότητα την θέλεις. Η εξαιρετική Σελήνη με τις ενέργειές της σου επιτρέπει να έχεις μια θερμή επανεκκίνηση μιας σχέσης, αλλά σου φέρνει και θερμά φλερτ που ίσως να κάνουν να ξεθωριάσει μια ανάμνηση που σε βασανίζει.

Λέων

Η δυναμική της συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο στους Ιχθείς αρχίζει από σήμερα να επενεργεί επάνω σου και σου αφήνει πολλές δυνατότητες να εξελιχθούν. Αν θέλεις μια επανένωση μπορείς να την έχεις, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη, δεν θα το επιτρέψεις εσύ με την νέα σου επίγνωση να σου δίνει μεγάλη δύναμη .

Παρθένος

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο αγγίζει τον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, καθώς εξελίσσεται στους Ιχθείς. Μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, σαφώς. Όμως λειτουργεί τόσο κριτικά το μυαλό σου που δεν αφήνεις κανέναν να σε παρασύρει στο παιχνίδι του, ούτε δείχνεις προθυμία να γίνεις θύμα .

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Σελήνη από τον φιλικό σου Υδροχόο σου δίνει την τέλεια ευκαιρία για μια επανασύνδεση. Φυσικά θα έχει επιτυχία, το θέμα είναι αν όντως την χρειάζεσαι. Αν έχεις κλείσει τον κύκλο μιας σχέσης, μην φας χρόνο μόνο και μόνο για τον εγωισμό σου.

Σκορπιός

Η πανέμορφη Σελήνη δονεί με τρίγωνο τον Δία από τον 12ο Οίκο σου, που αντιστοιχεί στο παρελθόν . Ακόμα και να έχεις ξεχάσει εσύ το θέμα μιας επανασύνδεσης μπορεί να δεχθείς ένα τηλέφωνο ή να ζήσεις μια απρόσμενη συνάντηση που θα φουντώσει πάλι έναν παλιό έρωτα. Ετοιμάσου για εκπλήξεις!

Τοξότης

Η δυναμική της Σελήνης που από τον 3ο Οίκο σου δονεί τον ανάδρομο Δία στον 11ο Οίκο σου θα σου δώσει ξεκάθαρα την ευκαιρία μιας επανασύνδεσης, ειδικά σε χώρους όπως είναι οι εθελοντικές ομάδες. Έχεις μεγάλη εύνοια αν με τον άνθρωπο που έχετε χωρίσει εξακολουθείτε να έχετε κοινούς φίλους.

Αιγόκερως

Η πανέμορφη Σελήνη στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων δονεί όλο το πλανητικό σύστημα . Δες με σοβαρότητα αν θέλεις πραγματικά μια επανασύνδεση. Και αν την θέλεις, κάνε την μαγική κίνηση, πάτα τα κουμπάκια στο κινητό σου και κάνε την κλήση που θα σου αναφέρει τον έρωτα που ποθείς.

Υδροχόος

Είναι μια καταπληκτική ημέρα για τον έρωτα γενικά, με πλήθος όψεων στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου. πάρε βαθιά ανάσα, συγκεντρώσου στον εαυτό σου και αποφάσισε τι θέλεις. Αν αυτό που σου καίει την καρδιά είναι μια επανασύνδεση, απλά πες το και έγινε, το σύμπαν θα σου την χαρίσει.

Ιχθείς

Η πάρα πολύ θετική σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ενισχύεται από σύνοδο και με την Σελήνη και με τον Ερμή – γι’ αυτό και δεν πρέπει να φοβάσαι την επερχόμενη Έκλειψη στο ζώδιό σου. Είναι ένα μαγικό διάστημα ευχών και απαιτήσεων, τόλμα να ζητήσεις την επανένωση που σε νοιάζει και θα την έχεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add