Θεσ/νίκη: Χωρίς νερό και απόψε το βράδυ χιλιάδες νοικοκυριά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Θεσ/νίκη: Χωρίς νερό και απόψε το βράδυ χιλιάδες νοικοκυριά


«Σε νέα διακοπή υδροδότησης κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών και σε μικρότερη περιοχή του Πολεοδομικού θα προχωρήσει η ΕΥΑΘ ΑΕ, προκειμένου να περιοριστεί η παραγωγή κι η τροφοδοσία ύδατος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης και τις πηγές της Αραβησσού αντίστοιχα, που είχαν αγγίξει τα μέγιστα όριά τους τις τρεις προηγούμενες μέρες». 
Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης γνωστοποιώντας τα γεωγραφικά τμήματα στα οποία θα σημειωθούν και σήμερα Δευτέρα, έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

«Συγκεκριμένα, η υδροδότηση θα διακοπεί από τις 11 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. ανατολικά σε τμήματα της Καλαμαριάς, της Ανάληψης, της Κάτω Τούμπας και του Ντεπώ και δυτικά σε περιοχές των Συκεών και στα Πεύκα. Με τη διευθέτηση αυτή θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι υψηλότερες γεωγραφικά περιοχές του Πολεοδομικού», σημειώνει η ΕΥΑΘ.

«Η πορεία της στάθμης των δεξαμενών, παρά τη λειτουργία σήμερα για πρώτη φορά από την εκδήλωση του προβλήματος των σχολικών μονάδων, αποτελεί ένδειξη για την εξισορρόπηση του υδροδοτικού συστήματος τις αμέσως επόμενες ημέρες», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: