Ακούστε σήμερα στις ΛΕΞΕΙΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Ακούστε σήμερα στις ΛΕΞΕΙΣ

Δελτίο Τύπου
Ο νεαρός μουσικός δημιουργός Ανδρέας Αποστόλου στις “Λέξεις” του Χρίστου Φρούσιου 

Ο Ανδρέας Αποστόλου, τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης έρχεται ως καλεσμένος του Χρίστου Φρούσιου στην εκπομπή του ΛΕΞΕΙΣ αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 13.00 -15.00 στον STREET RADIO. 

Ο Ανδρέας Αποστόλου αποτελεί ένα νέο παιδί, ταλαντούχο δημιουργό και τραγουδιστή, που η αγάπη του για το χώρο της μουσικής τον ωθεί να την κάνει βίωμα ζωής ως αληθινός καλλιτέχνης. Η εκπομπή μπαίνει στο εορταστικό κλίμα των γιορτών των Χριστουγέννων και γεμίζει με περισσότερη μουσική live ενώ ταυτόχρονα εγκαινιάζεται ο κύκλος με νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Έχει κάνει σπουδές πάνω στη μουσική ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής ,πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων μουσικής στο Εθνικό ωδείο από το 2006.

Έχει πάρει μέρος σε πολλές μουσικές παραστάσεις και συναυλίες. Έχει βραβευτεί από τον Όμιλο UNESCO για την συμμετοχή του στις θεατρικές παραστάσεις "ΑΣΚΗΤΙΚΗ" το 2012 σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Τζαβέλλα και στην παράσταση "Στιγμές Ελληνικού Θεάτρου" το 2015 της Καίτης Κριτσωτάκη.

Το 2013 κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι, "Το φως του Κενού" σε δική του σύνθεση. 
Το 2014 έρχεται το "Για ένα Αύριο" ερμηνευμένο από τον Δημήτρη Βοζαίτη σε στίχους του Στράτου Αλιμπατές.
Η φετινή χρονιά αποδεικνύεται πολύ δημιουργική αφού το Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφορεί το τραγούδι “Με ψάχνει ο Χειμώνας” σε δική του σύνθεση μαζί με το Δείνο.
Στις 14 Μαρτίου του 2016 σκηνοθετεί και συμμετέχει στη παράσταση-αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Δημοτικό Θέατρο Αθηνών Άννα & Μαρία Καλουτά.
Στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 συμμετέχει στην επετειακή εκδήλωση 3 χρόνων, της εκπομπής “Ηθοποιός Σημαίνει Φώς” στο Χυτήριο Theatre & Art Café.
Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει μουσική για την μουσική-παιδική παράσταση “Η κυρά Αντιγόνη και τα Ξωτικά” της Τζούλιας Λιακοπούλου σε σκηνοθεσία του Στυλιανού Σπινθουράκη. Καθώς και για την παράσταση “Σκότωσα Πέντε Αγαπημένα μου Πρόσωπα ” του Στυλιανού Σπινθουράκη.

Ο Ανδρέας Αποστόλου λοιπόν αποκαλύπτει τη δημιουργική του πλευρά αλλά και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του και εύχεται “Καλά Χριστούγεννα” live αυτή την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στην τρίτη συνέντευξη στις ΛΕΞΕΙΣ του Χρίστου Φρούσιου στον 
STREET RADIO, 13.00 - 15.00, στο www.streetradio.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add