Αστερόκοσμος: Η Χριστουγεννιάτικη παραμυθένια πολιτεία της ΔΕΘ ανοίγει το Σάββατο τις πύλες της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

Αστερόκοσμος: Η Χριστουγεννιάτικη παραμυθένια πολιτεία της ΔΕΘ ανοίγει το Σάββατο τις πύλες της

Η Διεθνής Έκθεση ετοιμάζει ακόμη μια λαμπερή διοργάνωση, η οποία σκοπεύει να προσελκύσει κοινό όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη και τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και από τα Βαλκάνια, αυξάνοντας το ποσοστό του 15% των Βαλκάνιων επισκεπτών της περσινής διοργάνωσης.

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αστερόκοσμου ανοίγει τις πύλες του το ερχόμενο Σάββατο, στις 19.00, με μια φαντασμαγορική γιορτή που θα ντύσουν με τη μουσική τους οι Vegas.

Ένα τεράστιο λούνα παρκ στήνεται στους χώρους της ΔΕΘ με τη βοήθεια του Magic Park και περιλαμβάνει τον πανοραμικό πύργο, το μάτι του κυκλώνα, δύο παγοδρόμια, καρουζέλ, συγκρουόμενα, τρενάκι, τραμπολίνο και εξομοιωτή πέντε διαστάσεων.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν επίσης να επισκεφτούν το Σπίτι των ξωτικών, το αθλητικό πάρκο του Άη Βασίλη με το γιγάντιο ανθρώπινο ποδοσφαιράκι, τη σκηνή του καραγκιόζη και τα Σπιτάκια όπου θα φιλοξενούνται καθημερινά μουσικοθεατρικές παραστάσεις, χορευτικά, γυμναστικές επιδείξεις και ακροβατικά.

«Από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου η πόλη θα περνά τον χρόνο της στον ‘’Αστερόκοσμο’’», όπως είπε χαρακτηριστικά σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, που τόνισε πως το εν λόγω θεματικό πάρκο έχει καθιερωθεί ως το μεγάλο χριστουγεννιάτικο γεγονός της Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add