6 Σημαντικά Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζετε αν είστε σε Σχέση ή σας Ενδιαφέρει ένας Παρθέvoς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

6 Σημαντικά Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζετε αν είστε σε Σχέση ή σας Ενδιαφέρει ένας Παρθέvoς




Εάν είστε Παpθένος, τότε σίγουρα έχετε πέσει συχνά θύμα παρεξηγήσεων και μπορεί να δυσκολεύεστε στις σχέσεις. Γι” αυτό και είστε ικανοποιημένοι με την εύρεση ανθρώπων που εκτιμούν και μπορούν να ανεχθούν την τελειομανία σας και να μείνουν κοντά σας παρά το πόσο επιλεκτικοί είστε με όλα.



1. «Κρατάνε» μούτρα
Οι Παpθένοι έχουν θέματα εμπιστοσύνης. Αν έχετε προδώσει την εμπιστοσύνη τους, οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί μόνιμα να σας διαγράψουν από τη ζωή τους.

2. Είναι τελειομανείς
Οι Παpθένοι από φυσικού τους βλέπουν τι δεν ταιριάζει στο περιβάλλον τους και αμέσως στρώνονται στη δουλειά για να επιβάλλουν την τάξη με μεθοδικό τρόπο. Δεν είναι ικανοποιημένοι έως ότου όλα να ταιριάζουν με την αντίληψή τους για το τι είναι σωστό.

3. Είναι πρακτικοί και σχεδιάζουν το μέλλον τους
Είναι σαν τους σκίουρους που αποθηκεύουν τα καρύδια για το χειμώνα. Μπορείτε να βασιστείτε σε έναν Παpθένο για να εξασφαλίσει οικονομική ασφάλεια στην οικογένειά του τόσο στο παρόν όσο και το μέλλον.

4. Είναι επιρρεπής στην ανάλυση
Έχουν ισχυρές αναλυτικές ικανότητες, πράγμα που τους οδηγεί να πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και θέλουν πάντα να κερδίζουν. Αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί τους συμφωνείστε ότι διαφωνείτε.

5. Δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους
Επειδή είναι δύσκολο να τους «διαβάσει» κανείς, οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται ότι οι Παpθένοι δεν νοιάζονται για τίποτα. Η αλήθεια όμως είναι πως αν σας αγαπήσουν, θα είναι από τα βάθη της καρδιάς τους.


Ενώ δεν λαμβάνουν την απιστία ελαφρά τη καρδία, αν δεσμευτούν σε μια σχέση, το παίρνουν πολύ σοβαρά. Αν είστε ο αποδέκτης της αγάπης ενός Παpθένου, θα είστε από τους τυχερούς. Δεν υπάρχουν ημίμετρα μαζί τους.

- See more at: http://newsone.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add