Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 26/12/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 26/12/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι όψεις των πλανητών πρόκειται να φέρουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις για το ζώδιό σου, σε όλους τους τομείς. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν θα είναι κατάλληλες για την προώθηση των υποθέσεών σου σε πολλά επίπεδα. Προσπάθησε να μην ξοδέψεις την ενέργειά σου άσκοπα και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς στα επαγγελματικά σου και να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.
ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα δοθεί στο ζώδιό σου η ευκαιρία να βγεις από την πρώτη γραμμή όπου βρισκόσουν εδώ και καιρό και να φροντίσεις για την υγεία, τη διατροφή αλλά και την ξεκούρασή σου. Η φαντασία και η έμπνευσή σου θα αναδειχθούν μέσα από δημιουργικές δράσεις, οδηγώντας σε επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και με τις αποδόσεις που έχεις θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Τεράστια διευκόλυνση προσφέρουν οι πλανήτες σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των στόχων σου. Σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα φέρνουν ικανοποιήσεις και υποστήριξη στις επιδιώξεις σου. Οι πλανήτες θα σταθούν πολύ θετικοί απέναντι στο ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα και έτσι θα μπορέσεις να οργανώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Πολύ καλές προϋποθέσεις για δράσεις πρόκειται να δημιουργήσει το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να ακινητοποιήσει τις ικανότητές σου. Αντιθέτως, προσπάθησε να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Θα τα καταφέρεις με ευκολία. Η σταθεροποίηση των καταστάσεων θα βελτιώσει το αίσθημα ασφάλειας που σου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αποφύγεις συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις βάλει στα επαγγελματικά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να διαμορφώσεις κατάλληλα το πεδίο, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα θέματα νόμου.
ΛΕΩΝ


Γενικά
Οι πλανήτες ενισχύουν τη γοητεία σου και δυναμώνουν την ενέργειά σου. Η επικοινωνία σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνει τώρα ευκολότερη και θα μπορέσεις να βελτιώσεις σχέσεις που παρουσίασαν κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Προσοχή σε συζητήσεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν δεν έχεις ταίρι, με τα προσόντα που διαθέτεις τώρα μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πολλά πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα αρχίσεις να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις ζητήματα του παρελθόντος. Πολλά σε ενοχλούν ακόμα – προσπάθησε να τα διορθώσεις τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν παρόμοιες διαδικασίες σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις που θα δεχτείς θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον επαγγελματικό τομέα τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και εσύ να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.
ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Ξαφνικές ανατροπές προβλέπονται στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και θα χρειαστεί ψυχραιμία για να τις αντιμετωπίσεις. Η έντονη διαίσθησή σου θα βοηθήσει στη σωστή αντιμετώπιση και πρόληψη των καταστάσεων. Η προσπάθειά σου να βελτιώσεις όσα ζητήματα προκύψουν θα οδηγήσει σε επιτυχία με αργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένα και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά κι εσύ θέλεις να προχωρήσεις και σε νέες αλλαγές για να πάνε ακόμη καλύτερα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Υποχρεώσεις και προβλήματα μέσα στην οικογένεια σε βάζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σε διαδικασία τακτοποιήσεων. Προσπάθησε να μην αφεθείς σε αυτές τις δραστηριότητες, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή. Οι δικές σου ανάγκες περιμένουν ανικανοποίητες και μόνο εσύ πρόκειται να φροντίσεις για αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αναπάντεχες αλλαγές προβλέπονται στον αισθηματικό σου τομέα και έρχεται βέβαια και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις να τις σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Τα κατάλληλα πρόσωπα που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Τοξότη, θα παρουσιαστούν ως δια μαγείας μπροστά σου και η δικτύωση θα είναι πολύ πιο εύκολη διαδικασία απ’ όσο περίμενες. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές στην κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που ίσως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου από παλιά. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Τακτοποιήσεις γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοούνται.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Οι δυνατές επιρροές των πλανητών στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να καταστρώσεις τον τρόπο με τον οποίο θα τα πραγματοποιήσεις. Η επιτυχία είναι δεδομένη και το μέγεθός της θα εξαρτηθεί από τις δικές σου προσπάθειες. Μείνε προσηλωμένος στον στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματά σου, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, ενώ τα επαγγελματικά σου σχέδια θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Σκαμπανεβάσματα σε πολλά επίπεδα προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία θα φέρουν μικρά εμπόδια στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Η βελτίωση των σχέσεών σου θα βοηθήσει να βγεις από κάποιο πιθανό αδιέξοδο. Ένα μικρό ταξίδι θα σε χαροποιήσει και θα αποτελέσει ευκαιρία για ανανέωση της διάθεσης και της φυσικής σου κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις την έντονη επιθυμία να προσφέρεις περισσότερα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις συναλλαγές.
ΙΧΘYΕΣ


Γενικά
Ένα κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας θα επικρατεί στην οικογένειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, το οποίο θα εκτιμηθεί από φιλικά πρόσωπα που θα ανταποδώσουν αυτή την προσφορά, με αποτέλεσμα εσύ να ωφεληθείς αρκετά. Αξιοποίησε αυτή τη στήριξη για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για την ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, καθώς και να διευθετήσεις θέματα που σχετίζονται με συνεργάτες σου. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: