20 Μυστικά & Κόλπα για το Μανικιούρ που ΚΑΘΕ Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2016

20 Μυστικά & Κόλπα για το Μανικιούρ που ΚΑΘΕ Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει.

Θέλετε να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες των άσχημων νυχιών; Τότε διαβάστε 20 φοβερά κόλπα για να αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο μανικιούρ. 






1. Αφαιρέστε εύκολα το παλιό μανικιούρ
Για να αφαιρέσετε το παλιό μανικιούρ αφαιρέστε με ασετόν ή πιο ήπιο αφαιρετικό χωρίς ασετόν. Αν δεν έχετε τίποτα στο σπίτι σας, περάστε μια στρώση διάφανου μανικιούρ πάνω από το παλιό στρώμα βερνικιού και καθαρίστε τα νύχια σας με βαμβάκι, πριν αυτό στεγνώσει.Loading...

2. Αφαιρέστε εύκολα το γκλίτερ βερνίκι

Το γκλίτερ βερνίκι φεύγει πολύ δύσκολα. Για να αφαιρέσετε χωρίς κόπο, μουσκέψτε κομμάτια βαμβάκι σε ασετόν, τοποθετήστε τα πάνω στο γκλίτερ και τυλίξτε τα δάχτυλά σας με αλουμινόχαρτο. Αφήστε για 5 λεπτά και θα το γκλίτερ θα αφαιρεθεί πολύ εύκολα.


3. Λεκέδες στα νύχια

Τα σκούρα βερνίκια αφήνουν λεκέδες στα νύχια. Για να επαναφέρετε το φυσικό τους χρώμα, μουλιάστε τα νύχια σας σε ένα διάλυμμα νερού, οξυζενέ και μαγειρικής σόδας.

4. Χρησιμοποιήστε το νυχοκόπτη

Τα βερνίκια και τα τεχνητά νύχια είναι ωραία, αλλά αποδυναμώνουν τα νύχια. Κατά καιρούς, χρειάζονται κόψιμο για να δυναμώσουν ξανά. Δώστε καλοσχηματισμένο σχήμα στα νύχια σας με νυχοκόπτη.

5. Επιλέξτε μια πιο απαλή λίμα

Οι μεταλλικές λίμες φαίνονται πιο πολυτελείς, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους νυχιών. Επιλέξτε μια απαλή λίμα, για πιο ήπιο αποτέλεσμα.



6. Απαλλαγείτε από τις παρανυχίδες

Αγοράστε ένα καλό προϊόν αφαίρεσης παρανυχίδων. Οι παρανυχίδες μπορούν να καταστρέψουν κάθε ωραίο μανικιούρ. Γιατί να τις έχετε λοιπόν;
7. Επιδιορδώστε σπασμένα νύχια

Μη κόψετε το νύχι σας αν σπάσει, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο κολλήστε το ξανά με κόλλα νυχιών για τεχνητά νύχια.
8. Αλλάξτε το σχήμα των νυχιών

Στρογγυλά, σε σχήμα αμυγδάλου, στιλέτο, τετράγωνα…Δοκιμάστε ένα σχήμα που δεν έχετε ξανακάνει. Πειραματιστείτε και ίσως σας ταιριάζει κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

9. Απολέπιση

Αφαιρέστε το νεκρό δέρμα στα χέρια και γύρω από τα νύχια με ένα καλό απολεπιστικό προϊόν ή δοκιμάστε απλά με υγρή ζάχαρη!
10. Ενυδάτωση

Είναι σημαντικό να ενυδατώνουμε το σώμα μας με κρέμες. Τα νύχια δεν αποτελούν εξαίρεση.


11. Οινόπνευμα σε σπρέι

Προσθέστε λίγο οινόπνευμα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε τα νύχια σας. Αυτό το βήμα θα αφαιρέσει υπολείμματα από έλαια από τη διαδικασία της ενυδάτωσης.

12. Βάση βερνικιού

Οι περισσότερες γυναίκες παραβλέπουν αυτό το βήμα, αλλά η διάφανη βάση βερνικιού προστατεύει τα νύχια από λεκέδες και τα χημικά συστατικά των βερνικιών με χρώμα.
13. Βερνίκι που πήζει ή στεγνώνει

Αν δε θέλετε να πετάξετε το παλιό και αγαπημένο βερνίκι που έχει αρχίζει να πήζει, τότε χρησιμοποιήστε ένα προϊόν Nail Polish Thinner, το οποίο θα βρείτε εύκολα σε καταστήματα καλλυντικών, για να το κάνετε πιο αραιό. Αν χρησιμοποιήσετε ασετόν, τότε η λύση είναι προσωρινή και το βερνίκι καταστρέφεται.
14. Διπλή στρώση

Τα νύχια σας μπορεί να φαίνονται άψογα μετά από μία στρώση. Ωστόσο, μια δεύτερη στρώση θα σταθεροποιήσει το χρώμα και θα είναι ακόμα καλύτερα.
15. Διορθώστε ατέλειες

Κάνατε κάποιο λάθος με το βερνίκι; Μη το αφαιρέσετε με ασετόν! Απλά βουτήξτε ένα λεπτό πινέλο σε ασετόν για να διορθώσετε την ατέλεια και εφαρμόστε από πάνω ξανά το βερνίκι.

16. Στρώση για τελείωμα

Η στρώση με διάφανο βερνίκι για τελείωμα προστατεύει το βερνίκι από αλλοίωση και γρατζουνιές. Υπάρχουν και ματ διάφανα βερνίκια, αν δε θέλετε να γυαλίζει.

17. Γρήγορο στέγνωμα

Για να στεγνώσει γρήγορα το βερνίκι σας, τοποθετήστε τα βαμμένα νύχια σας σε ένα μπολ με κρύο νερό για ένα λεπτό. Μπορείτε να προσθέσετε και παγάκια για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

18. Ενυδάτωση ξανά

Δε θα μετανιώσετε ποτέ όσον αφορά την ενυδάτωση των νυχιών.
19. Επιδιόρθωση

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ σας, είναι προτιμότερο να φρεσκάρετε το μανικιούρ σας εφαρμόζοντας μια νέα στρώση σε σημεία που υπάρχουν κενά, από το να το κάνετε «μπαλώματα».

20. Μη σκαλίζετε τα νύχια!

Μη σκαλίζετε το παλιό βερνίκι, καθώς έτσι καταστρέφονται τα νύχια σας. Αφαιρέστε τα με ασετόν για να αποφύγετε αυτή τη κακή συνήθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: