Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 13/12 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 13/12

Η μέρα είναι πιεστική, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρεώσεις γεγονός που προκαλεί άγχος αλλά και ένα προσωρινό αίσθημα απογοήτευσης! Ας συγκροτήσουμε τις υποχρεώσεις μας, περιορίζοντας την αρνητική σκέψη και την απαισιοδοξία.
ΚΡΙΟΣ

Η πόρτα της επιτυχίας ανοίγει για το ζώδιό σου. Ετοιμάσου να διαβείς το κατώφλι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Η εφευρετικότητα και η ευκολία σου να ξεγλιστράς από δύσκολες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ορισμένα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα βάλεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Κάνε το βήμα να έρθεις πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
ΤΑΥΡΟΣ

Η γνώση θα σε βοηθήσει, αγαπητέ Ταύρε, να αντιληφθείς περισσότερα πράγματα για τη ζωή και γενικά για τα δώρα της επικοινωνίας. Η παρουσία σου θα προσθέσει πόντους στις κοινωνικές σου συναναστροφές και αν εκμεταλλευτείς τη συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι για σένα, θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα κάποιους από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες παλιότερες καταστάσεις στη σχέση σου. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και πολλά πράγματα θα τακτοποιηθούν στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και συμφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό, και θα το κάνεις. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για σένα, για να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις για άλλη μια φορά το ίδιο λάθος στα αισθηματικά σου, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις, εξωτερίκευσέ τα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί σήμερα να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποια παρατράγουδα που πρόκειται να δημιουργηθούν είτε εξ αιτίας της φορτικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντί σου, είτε λόγω μιας δικής σου απροσεξίας, ιδιαίτερα αν ασχοληθείς για πρώτη φορά με κάτι που δεν γνωρίζεις. Επιμελήσου θέματα σχετικά με τη σωματική και την ψυχική σου ευεξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα όσα σε εκφράζουν και θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Σήμερα μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.
ΛΕΩΝ

Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις, θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες. Το πιο βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά σου που είναι πλέον παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με μεγάλη αισιοδοξία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, αγαπητέ Παρθένε, είναι να πάρεις ως δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά μπορεί να γίνει παγίδα αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα και έχεις παραμελήσει τον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.
ΖΥΓΟΣ

Ευτυχώς η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Ζυγέ, και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και θετική σκέψη. Σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση λύση. Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα με το ταίρι σου. Και προπάντων μην γκρινιάζεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα είναι να βάλεις ένα φρένο στον συναισθηματισμό σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε κι οι δύο καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νεύρα που μπορεί να έχεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, δεν είναι πολύ καλός σύμβουλος. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα γυρίσουν εναντίον σου. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που είχες στον αισθηματικό τομέα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταφέρεις, αγαπητέ Αιγόκερε, να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, χωρίς να βγεις καθόλου από την πορεία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει σε σχέση με τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα χρειαστεί να είσαι αρκετά ευέλικτος και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε βυθίσουν σε αρνητικές σκέψεις. Καλό θα είναι να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην δείχνεις τόσο ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σου αν την ακολουθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή για την επισημοποίησή της. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, αισθηματικά, ώστε να σου συμβούν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.
ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι πολύ πιθανό να αμφιταλαντευτείς σχετικά με διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει αυτόν τον καιρό. Καλό θα είναι να μην επηρεαστείς από όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δεν στηρίξεις εσύ ο ίδιος τις κινήσεις και τις ιδέες σου, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να ελέγξεις τον υπερβολικό συναισθηματισμό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ρομαντισμός αλλά και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add