Τραγικό συμβάν με έκρηξη φιάλης υγραερίου στο hotspot της Μόριας - Ένα τέτοιο μπορεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Τραγικό συμβάν με έκρηξη φιάλης υγραερίου στο hotspot της Μόριας - Ένα τέτοιο μπορεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα


Freepen.gr - Τραγικό συμβάν στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο που οδήγησε σε χάος. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2300 το βράδυ όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώθηκε έκρηξη σε φιάλη υγραερίου τη στιγμή όπου μια 60χρονη κούρδισα από το Ιράκ ετοίμαζε φαγητό ενώ το εγγόνι της κοιμόταν παραδίπλα.


Οι δύο άνθρωποι παγιδεύτηκαν μέσα στην σκηνή και βρήκαν τραγικό θάνατο. Ωστόσο λόγω του αδιαχώρητου που επικρατεί στο κέντρο φιλοξενίας η πυρκαγιά έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Επίσης μια 25χρονη μητέρα με το μικρό παιδί της μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με σοβαρά εγκαύματα.
Κι ενώ αρκετοί πρόσφυγες προσπαθούσαν μαζί με αστυνομικούς να σβήσουν τη φωτιά, ομάδες λαθρομεταναστών εκμεταλλεύθηκαν την "ευκαιρία" προχωρώντας σε εξεγέρσεις σε διάφορα σημεία του καταυλισμού και πυρπολώντας σκηνές.
Επιπλέον αφρικανοί λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.
Τελικά, η πυρκαγιά έσβησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο προκάλεσε πολύ μεγάλη ζημιά.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ένα τυχαίο συμβάν είναι αρκετό για να τινάξει στον αέρα όχι μόνο (δυστυχώς) μια σκηνή αλλά το σύνολο της δομής και πολύ πιθανόν ολόκληρη τη χώρα. 

Η διαχρονική ανοργανωσιά του ελληνικού κράτους και μια κυβέρνηση ανθρώπων που άνοιξαν τα σύνορα με τις δηλώσεις τους μας οδηγούν όλους σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.


https://youtu.be/gG4mczbDjEk
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: