Όσα θα γίνουν όταν γνωρίσεις το άλλο σου μισό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Όσα θα γίνουν όταν γνωρίσεις το άλλο σου μισό

Ναι, ναι, καλά μαντέψατε. Είναι η ώρα που θα γίνουμε γλυκούληδες. Επειδή μερικές φορές, οι άνθρωποι στεκόμαστε τυχεροί, και τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους. Αυτά είναι, λοιπόν, όσα θα δεις να σου συμβαίνουν όταν γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό...

Θα μπορείς να μιλάς για τα πάντα
Δεν θα υπάρχει θέμα ταμπού που να μην μπορείς να πλησιάσεις, και το παρελθόν σου δεν θα είναι πια ένα κομμάτι σου που δεν θα ‘θελες να θυμάσαι, γιατί ξέρεις ότι σε δέχεται και σε αγαπάει—μαζί με όλα τα άσχημα μπαγκάζια που μπορεί να κουβαλάς.

Τέρμα στις άβολες σιωπές
Όχι πως δεν θα υπάρχει σιωπή… Αλλά θα την μοιράζεστε, θα την αγαπάτε, και θα είναι η καλύτερη, πιο χαλαρωτική σιωπή που έχετε ζήσει ποτέ.

Δεν θα χρειάζεται να μαντεύεις πια
Να μαντεύεις τι σκέφτεται για ‘σένα, να μαντεύεις τι ήθελε να πει με τα μηνύματά του… Όλα θα είναι πια ξεκάθαρα.

Διαφωνείτε, δεν καυγαδίζετε
Οι διαφωνίες βρίσκονται παντού. Οι καυγάδες, όμως, δεν είναι αναγκαίοι. Όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με λίγες σωστές κουβέντες.

Μπορείτε να είστε περίεργοι
Όλοι έχουμε παράξενες σκέψεις, συνήθειες… Όταν όμως βρεις το άλλο σου μισό, μπορείς να τις εκφράζεις χωρίς ντροπή.

Οι φίλοι σου είναι φίλοι του…
…και το αντίθετο. Και, σίγουρα, μπορεί να μην τους αγαπάς όλους εξίσου, αλλά γνωρίζεις πόσο σημαντικοί είναι για εκείνον. Όλοι μας, άλλωστε, πάμε πακέτο με τους φίλους μας, ακόμα και στις σχέσεις.

Μπορείτε να είστε βαρετοί
Ταινία με πίτσα στον καναπέ Σάββατο βράδυ. Αν το κάνεις μόνος σου, σε λένε βαρετό (δεν είσαι). Αν το κάνεις με την σχέση σου, σας λένε παντρεμένους. Αλλά δεν σε πειράζει, εσύ περνάς ωραία.

Δεν φοβάσαι τις κακές σου μέρες
Ξέρεις πως αν η μέρα σου είναι κακή, δεν θα σε κρίνει αν υπερβάλεις, αν σηκώσεις την φωνή σου λίγο παραπάνω ή αν απλά δεν έχεις όρεξη να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι. Πόσο μάλλον, θα προσπαθήσει να σου κάνει την μέρα λίγο καλύτερη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

add