Ένα παζάρι στην κάτω Τούμπα για την Μυρτώ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2016

Ένα παζάρι στην κάτω Τούμπα για την Μυρτώ


Ο Όμιλος Εθελοντισμού του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης "Μαθητές εν Δράσει" κάθε χρόνο αναλαμβάνει κάποια δράση. Φέτος με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, ο όμιλος ήρθε σε επαφή με την μητέρα της Μυρτώς η περιπέτεια της οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν το καλοκαίρι του 2012 και σε ηλικία 15 ετών η Μυρτώ κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο.

διαφήμισηδιαφήμιση
Σήμερα η Μυρτώ βρίσκετε στο κέντρο «Animus», και για να μπορέσει να επιστέψει στο σπίτι της, θα πρέπει αυτό να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό κέντρο αποκατάστασης, να μπει εξωτερικό ασανσέρ και να γίνουν οι απαραίτητες μετατροπές μέσα στο σπίτι. Για τον σκοπό το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης από τις 11.00 το πρωί ως τις 21.00 θα γίνει το παζάρι και τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια της Μυρτώς. 


Στο κάλεσμα του ομίλου ήταν μεγάλη η ανταπόκριση από bloggers και κατασκευαστές απ όλη την Ελλάδα, που στάθηκαν δίπλα σε αυτή τη δράση, και πρόσφεραν αντικείμενα για το παζάρι. 


Το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην οδό Κλεάνθους 30 στην κάτω Τούμπα, η είσοδος είναι στην πάροδο της Κλεάνθους λίγο πριν την Παπαφη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: