Χριστούγεννα στη Νυρεμβέργη: Η ωραιότερη πόλη για τις γιορτές (φωτογραφίες) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016

Χριστούγεννα στη Νυρεμβέργη: Η ωραιότερη πόλη για τις γιορτές (φωτογραφίες)

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και οι πόλεις παραδίνονται η μία μετά την άλλη στη γοητεία των Χριστουγέννων, με φανταχτερά χρώματα, αρκετό κρύο και κατάλευκες στέγες. Αν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μια πόλη ανάμεσα στις τόσες στολισμένες, αυτή σίγουρα θα ήταν η Νυρεμβέργη. Το γιατί θα το ανακαλύψετε παρά κάτω…

Είναι η πόλη που διαθέτει την πιο φημισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά που λαμβάνει χώρα στην κεντρική πλατεία και την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το κρύο και το χιόνι της Νυρεμβέργης δεν μοιάζει τόσο τρομακτικό όταν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε μέσα από παραδοσιακές μυρωδιές και όμορφα αντικείμενα.

Στους 180 ξύλινους πάγκους της κυριαρχούν αποκλειστικά τα Χριστούγεννα. Αναζητήστε τα όμορφα ξύλινα στολίδια, το ψωμί με τζίντζερ, τα υπέροχα γευστικά ψητά λουκάνικα, το mulled κρασί που θα σας ζεστάνει και θα σας βάλει σε γιορτινή διάθεση, και άλλα πολλά διακοσμητικά που θα θέλετε να πάρετε σπίτι σας.

Παράλληλα υπάρχει και μια ξεχωριστή αγορά για τα παιδιά με carousel και πολλές δραστηριότητες ώστε όλη η οικογένεια να έχει όμορφες αναμνήσεις από αυτό το ταξίδι. Μια τεράστια γιορτή που ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 24 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add