Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 12/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 12/11


Η Αφροδίτη κάνει σήμερα το πέρασμά της στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη! Το διάστημα αυτό οι αισθηματικές σχέσεις στηρίζονται στην λογική, ενώ οι φιλίες, η κοινωνική δικτύωση, τα ταξίδια και η γνώση, έχουν την τιμητική τους!
ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ φυσικό, αγαπητέ Κριέ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, να δυσκολεύεσαι με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μην συνεχίσεις την ίδια τακτική.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως για το ζώδιό σου και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει. Βάλε όρια και τάξη σε συναισθήματα και επιθυμίες, με βάση τη λογική, και έχεις πολλά να κερδίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά προβλήματα προβλέπονται, σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να τα λύσεις με ηρεμία. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές οικονομικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, κινήσου με σύνεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα φέρνουν δώρα στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία σου πρόκειται να επανέλθει μετά από καιρό και θα δεχτείς αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμα παγίδες, τις οποίες όμως θα αποφύγεις με καλή διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Οικονομικά, σήμερα θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
ΛΕΩΝ

Μία τυχαία συνάντηση, αγαπητέ Λέων, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο φίλου από το παρελθόν, πρόκειται να σου αποκαλύψει στοιχεία που σου ήταν άγνωστα. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη και θα δυσκολευτείς να κρύψεις την αμηχανία σου. Απόφυγε κάθε σχολιασμό γύρω από όσα θα ακούσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις παίρνουν τέλος, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και επιτέλους θα υπάρξει συνεννόηση μέσα στην οικογένεια. Μην συνεχίσεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, γιατί είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Ίσως να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να δώσεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.
ΖΥΓΟΣ

Η αποκάλυψη, αγαπητέ Ζυγέ, κάποιων προσωπικών σου δεδομένων πρόκειται να σοκάρει προσωρινά ένα άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου. Μην απογοητευτείς για κάτι που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Χαλάρωσε και δώσε του τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση για το ζώδιό σου, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Μην φοβηθείς να δράσεις δυναμικά και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορούν να επιτευχθούν, αν απαλλαγείς από το περιττό βάρος που έχεις επωμιστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως από τις τόσες πολλές άλλες δραστηριότητές σου, έχεις χαθεί λίγο με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιο άτομο μεγάλου κύρους πρόκειται να εντυπωσιαστεί, αγαπητέ Τοξότη, από τις ικανότητές σου και θα σε οδηγήσει σε μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον σου. Από το θάρρος, τον δυναμισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που θα δείξεις θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου στον δρόμο για την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και αν δεν αναλάβεις δράση και δεν βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μην πιέσεις τα πράγματα και κράτα ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου. Αν δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία σειρά συμπτώσεων, αγαπητέ Υδροχόε, πρόκειται να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορούν πάντα να γίνονται όλα με τον τρόπο που έχεις αρχικά ορίσει και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση και η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις τις άσχημες καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα αλλά έχουν πλέον περάσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να έχεις κάνει πρώτα σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.
ΙΧΘΥΣ

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προτιμήσεις να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τους νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗoroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: