Ζώδια 31/10 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2016

Ζώδια 31/10

Ο Οκτώβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με νέα οράματα, νέες ιδέες, αρκετή δημιουργικότητα, αλλά και πολύ ζωηρή φαντασία! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει όμορφες ειδήσεις, εκφραστικότητα, συναισθηματισμό και λόγια που αγγίζουν καρδιές! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ

Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην την αφήσεις σαν ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Οι εμπειρίες του παρελθόντος τώρα πρόκειται να συμβάλουν θετικά σε αυτή την επίτευξη. Θα κατακτήσεις νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με τον δυναμισμό και τις γνώσεις που σου χάρισαν αυτές οι προηγούμενες εμπειρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.
ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να ευνοεί το ζώδιό σου, ένα νέο περιβάλλον προβλέπεται για σένα, το οποίο μάλιστα θα δεχτείς με χαρά και θα προσαρμοστείς πολύ ευκολότερα από όσο φαντάζεσαι. Η ανάγκη σου, εντούτοις, για ελευθερία και για νέα πράγματα χρειάζεται προσοχή και πολύ καλή αξιολόγηση, διαφορετικά θα σε βάλει σε μπελάδες. Μην είσαι πολύ ευκολόπιστος ούτε τόσο ευάλωτος σε προτάσεις που δεν θες πραγματικά να αποδεχτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με πιο ερωτικό μάτι, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα, μην ενδώσεις σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση που έχεις επιδείξει τελευταία, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, θα σε οδηγήσουν σε ένα σταθερό και ευχάριστο κλίμα. Δείξε ευελιξία μπροστά στο ενδεχόμενο μικροπροβλημάτων και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου χωρίς να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα τελειώσουν σύντομα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, φρόντισε να είσαι προσεκτικός στα λόγια και στις πράξεις σου. Στα οικονομικά, θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίξεις καινούργια μέτωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια απομάκρυνση από τους δικούς σου ανθρώπους, αγαπητέ Καρκίνε, υπάρχει το τελευταίο διάστημα, γεγονός που σε στενοχωρεί, κυρίως διότι η ευθύνη βαραίνει εσένα και τις επιλογές σου. Η οικογένειά σου θα επανέλθει πιο κοντά σου και θα διευκολύνει με τη στάση της αυτή τη βελτίωση. Μην πιέσεις καταστάσεις και προσπάθησε να μην ακυρώνεις προσκλήσεις την τελευταία στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε τα λόγια σου, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις, ειδάλλως η σχέση σου θα φτάσει στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.
ΛΕΩΝ

Μία τεράστια αλλαγή ζωής προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε τρομάξει, καθώς θα προκύψει ξαφνικά. Μην σπεύσεις να γαντζωθείς πουθενά – θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κανέναν. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα προσαρμοστείς και η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους και ευχάριστους ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Θα μπορέσεις επίσης να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, στις οποίες όμως πριν απαντήσεις, θα πρέπει να σιγουρευτείς αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές άλλες υποχρεώσεις σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παλιοί φίλοι πρόκειται να εμφανιστούν τυχαία, αγαπητέ Παρθένε, ζητώντας σου κάτι σημαντικό. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις οτιδήποτε και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα στα οποία δεν οφείλεις. Άλλωστε ούτε η μεταξύ σας απομάκρυνση επιτρέπει τέτοιου είδους οικειότητες. Συζήτησέ το μόνο με εντελώς δικό σου άτομο και ζήτα μία δεύτερη γνώμη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Φρόντισε όμως να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες.
ΖΥΓΟΣ

Αναζωογονημένο σε βρίσκει, αγαπητέ Ζυγέ, το επόμενο διάστημα, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς και να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να αρπάξεις τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Περιόρισε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου ενισχύει την επικοινωνία σου, καθιστώντας αυτή την περίοδο κατάλληλη για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά, ως προς την πραγματοποίηση των στόχων σου. Προσκάλεσε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προσκλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μεγάλη αλλαγή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία όμως θα σου επιβληθεί με πιεστικό και απότομο τρόπο. Αυτό θα σε ενοχλήσει, θα κλονίσει την ηρεμία σου, θα χαλάσει τη διάθεσή σου και θα σε γεμίσει ανησυχίες. Θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσεις να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία, χωρίς καμία προκλητικότητα και φυσικά περιορίσεις κάθε πιθανή τάση απομόνωσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που παραμένει μέχρι και σήμερα στο ζώδιό σου, σε παρακινεί να κινηθείς άμεσα, γιατί αυτή την περίοδο έρχεται μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να σε βρουν αρκετά προετοιμασμένο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες δραστηριότητες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα μειώσουν το στρες των τελευταίων ημερών και θα βελτιώσουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι ισορροπίες θα σου επιτρέψουν αλλαγές στο πρόγραμμά σου, ενώ θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμα υπάρχει, γιατί σύντομα οι ανάγκες θα αυξηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις οπτική σε κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, τις οποίες μέχρι τώρα έβλεπες μόνο αρνητικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητά σου θα απασχολήσει τους οικείους σου, αγαπητέ Υδροχόε, το ερχόμενο διάστημα, καθώς οι πολλές υποχρεώσεις σε έχουν κάνουν απόμακρο – κάτι που οι άλλοι δεν κατανοούν. Εξήγησε σε αγαπημένα πρόσωπα ποιοι είναι ο τωρινοί σου ρυθμοί και μην αρνηθείς προσκλήσεις με τόση διακριτικότητα, διότι δεν θα γίνεις πιστευτός και θα προκαλέσεις καχυποψία σε ό,τι αφορά τα αισθήματά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα προσπαθήσεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου, που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα φορτιστείς αρκετά με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να μην κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώνεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να ευνοεί το ζώδιό σου, ένας νέος ενθουσιασμός πρόκειται να σε κυριεύσει, για κάτι που στο παρελθόν σε άφηνε αδιάφορο. Φίλοι και οικογένεια διατηρούν αμφιβολίες για τη νέα σου δραστηριότητα, αλλά εσύ το απολαμβάνεις και σύντομα η συγκίνηση θα υποχωρήσει και θα γίνει μια ευχάριστη ανάμνηση. Οι ισορροπίες σου αναφορικά με νέα πράγματα ήταν πάντα ένα ζήτημα για σένα, καθώς ο παρορμητισμός συχνά σε οδηγεί σε άσχετα πράγματα. Μην το ξεχάσεις αυτό ούτε τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗoroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: