10 Φυτά που προσελκύουν «Θετική Ενέργεια» και ΑΜΕΣΩΣ θα σας κάνουν πιο «Ευτυχισμένους» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

10 Φυτά που προσελκύουν «Θετική Ενέργεια» και ΑΜΕΣΩΣ θα σας κάνουν πιο «Ευτυχισμένους»

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε μια λίστα με 10 φυτά, τα οποία προσελκύουν θετική ενέργεια! Και ναι, θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ευτυχισμένοι!
Αυτά είναι τα 10 φυτά. Επιλέξτε αυτό που θα κάνει την αλλαγή που επιθυμείτε.
Κάκτος

Οι κάκτοι είναι όμορφα φυτά που δεν απαιτούν πολλή συντήρηση, αλλά κάνουν τόσα πολλά για εσάς σε αντάλλαγμα. Και, οι ειδικοί λένε ότι εξαλειφθούν τα αρνητικά συναισθήματα, όπως η υποκρισία και ο φθόνος. Έτσι, εάν αισθάνεστε ανήσυχοι, οι κάκτοι μπορούν να αποκρούσουν τους εισβολείς και τους αμαρτωλούς. Αν περιβάλλεστε από την τεχνολογία, απορροφούν την βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που οι συσκευές παράγουν. Μόλις πάρετε ένα για το σπίτι σας θα αισθανθείτε τη διαφορά!
Δυόσμος

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ο δυόσμος έχει πολλά οφέλη για την υγεία! Κάνει πολύ νόστιμο τσάι και μυρίζει υπέροχα. θα σας προστατεύσει από τη μαγεία και την ζήλια, Μπορεί επίσης να θεραπεύσει το σώμα σας, και μερικοί έχουν βιώσει αύξηση της ευημερίας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε σίγουρα ένα για το σπίτι σας!
Μπαμπού

Το μπαμπού είναι πολύ «χρήσιμο» ως εσωτερικό διακοσμητικό, καθώς φέρνει θετική ενέργεια στο σπίτι. Συμβολίζει τη ζωή, τη διαφάνεια και την καθαρότητα με το συνδυασμό της ανάπτυξης και του νερού. Το μπαμπού φέρνει ηρεμία και ικανοποίηση και διώχνει το φθόνο.
Γιασεμί

Το γιασεμί είναι επίσης γνωστό ως «το φυτό των ζευγαριών». Προσελκύει τη θετική ενέργεια για να βελτιώσει τις σχέσεις και να επιδιορθώσει παλιούς καυγάδες. Θα πρέπει να διατηρείται στο υπνοδωμάτιο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου τα ζευγάρια περνούν χρόνο μαζί. Είναι το φυτό για το ειδύλλιο.
Δενδρολίβανο

Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό το σούπερ υγιές φυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορους πολιτισμούς ως φυσικό φάρμακο. Αυτό το φυτό προσελκύει ειλικρινή αγάπη και ευτυχία. Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετήσετε μερικά κλωναράκια σε υφασμάτινες σακούλες και να τα κρατήσετε γύρω από το σπίτι σας για να εμπνεύσετε την πίστη γύρω σας.
Μέντα

Η μέντα είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια, αλλά έχοντας την σε γλάστρες στο σπίτι σας καταπολεμά την κακή ενέργεια και προωθεί την θετικότητα. Γνωρίζατε ότι η μέντα θεραπεύει την αϋπνία, την αρνητική ενέργεια και βελτιώνει την επικοινωνία; Και, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η μέντα καλύτερα να μένει κρυμμένη στην κρεβατοκάμαρα ή όπου η οικογένεια συγκεντρώνετε περισσότερο μαζί, όπως το τραπέζι.
Θυμάρι

Το θυμάρι είναι καταπληκτικό και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να καθαρίσει τον αέρα από την αρνητικότητα. Οι ειδικοί λένε ότι αυτό είναι πολύ χρήσιμο και εξυπηρετικό για τις νέες οικογένειες, δεδομένου ότι έχει ιδιότητες για να απαλύνει τους εφιάλτες και να προωθήσει την αυτοεκτίμηση. Το θυμάρι έχει προστατευτικές ιδιότητες που πέφτουν πάνω από το σπίτι και την οικογένεια, όπου κατοικεί.
Χρυσάνθεμο

Αυτό το όμορφο φυτό φέρνει φυσικά καλή διάθεση και αίσθηση της ευημερίας. Είναι ευεργετικό σε χώρους όπου υπάρχει ένταση. Και, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το χρυσάνθεμο συμβάλει σε μια ζωή χαλάρωσης.
Ευκάλυπτος

Οι ειδικοί λένε ότι αν έχετε κακόβουλους ή ζηλιάρηδες ανθρώπους στη ζωή σας, τότε πρέπει να πάρετε σίγουρα έναν ευκάλυπτο! Γιατί αυτό το φυτό μπορεί να αποβάλει οποιαδήποτε πιθανή βλάβη. Μπορεί επίσης να αυξήσει την οικονομική ευημερία, γι “αυτό κρατήστε ένα δοχείο στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί επίσης να εξαφανίσει αρνητικές και καταπιεστικές ενέργειες και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.
Αλόη

Αλόη – Το φυτό της αθανασίας! Κατ “αρχάς, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το φυτό χρησιμοποιείται σε πολλές τελετές για την αντιμετώπιση του φθόνου και της δυστυχίας. Η αλόη προσελκύει την καλή τύχη και ευημερία όπου τοποθετηθεί. Υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι απορροφά την αρνητικότητα και πεθαίνει για την προστασία μας.

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου – Ποιο θα διαλέξετε;

Λοιπόν, νομίζω ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα, ή δύο, ή τρία, ή τέσσερα, ή όλα και να τα τοποθετήσετε γύρω από το σπίτι σας για μια άμεση αίσθηση ικανοποίησης και ειρήνης. Θυμηθείτε να φροντίζετε τα φυτά σας. Όσο περισσότερα κάνετε γι “αυτά, τόσο περισσότερο θα φέρουν θετικότητα στη ζωή σας.

Πηγή / Copyright: healthylifetricks.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add