ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - Ελεγχόμενη καταστροφή βομβών του Β΄ Πολέμου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - Ελεγχόμενη καταστροφή βομβών του Β΄ Πολέμου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για την καταστροφή, με ελεγχόμενη έκρηξη, δύο βομβών του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου οι οποίες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ενημερώνει ο Δήμος Θερμαϊκού προκειμένου να φροντίσουν για την προστασία τους διερχόμενοι και τυχόν εργαζόμενοι σε εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις κοντά στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Η επιχείρηση της ελεγχόμενης καταστροφής των δύο βομβών θα πραγματοποιηθεί από τις 03:00 π.μ.(ξημερώματα Παρασκευής 5/8/2016) έως τις 06:00 π.μ. στο χώρο του αεροδρομίου από το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) του στρατού.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού:

Σύμφωνα με έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σας ενημερώνουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής 05-08-16 και ώρες 03.00΄έως 06.00΄στο Κ/Α ‘’Μακεδονία’’ θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη καταστροφή δυο βομβών του Β΄Παγκ.Πολέμου, οι οποίες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών. Η αρμόδια υπηρεσία του στρατού (ΤΕΞΝ) έχει καθορίσει ακτίνα ασφαλείας τα 1.500 μέτρα περιμετρικά των βομβών. Από την ελεγχόμενη έκρηξη υπάρχει πιθανός κίνδυνος από θραύσματα σε διερχόμενα-ους οχήματα ή πεζούς, σε διάτρηση λεπτών λαμαρινών ή άλλων παρόμοιων υλικών και θραύση υαλοπινάκων.

Για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος παρακαλείσθε να απομακρυνθείτε από την επίμαχη περιοχή κατά το υπόψη χρονικό διάστημα και εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, να φροντίσετε για τη δική σας προστασία και την προστασία των οχημάτων σας, με την απομάκρυνσή τους.

Επίσης, εφιστάται η προσοχή των υπευθύνων των HYATT REGENCY HOTEL & CASINO και της εταιρίας INERSALONIKA να προβούν στην προστασία των εγκαταστάσεων και των οχημάτων τους, καθώς και στην ενημέρωση των εργαζομένων και των πελατών τους για την παραμονή από ώρα 03.00΄έως και τη λήξη της επιχείρησης εντός των εγκαταστάσεων και σε απόσταση από τυχόν υαλοπίνακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: