Τα ζώδια σήμερα 5/8/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Τα ζώδια σήμερα 5/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 5/8/2016

Κριός 
Γενικά
Το θερμόμετρο ανεβαίνει και μαζί με αυτό οι απαιτήσεις αυξάνονται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Δείξε ψυχραιμία και απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σε αποτρέψουν από τους στόχους σου. Φρόντισε για την ξεκούραση και τη διατροφή σου και μείνε στον δρόμο που έχεις προγραμματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με μια συζήτησε σε χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε άγχωναν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.


Ταύρος 
Γενικά
Διφορούμενα μηνύματα θολώνουν την κρίση σου, αγαπητέ Ταύρε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις υποθέσεις που θα προκύψουν. Προσπάθησε να αντλήσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορέσεις και αργότερα θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις θέση με γνώση και αντικειμενικότητα. Μην σπεύσεις σε δηλώσεις που ίσως σε εκθέσουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφάσισε ό,τι θέλεις να το πεις τώρα στο ταίρι σου, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί αισθηματικά, χαρίζοντάς σου περισσότερο πάθος. Εκμεταλλεύσου το για να βρεις την αδελφή ψυχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις – μόνο μην αγχώνεσαι και προπάντων μην ασχολείσαι με όλα ταυτόχρονα. Οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα. Η κατάσταση είναι στάσιμη, εξ αιτίας κάποιων αναπάντεχων εξόδων του παρελθόντος.




Δίδυμος

Γενικά

Ευχάριστα μηνύματα πρόκειται να δεχτείς από τον φιλικό σου κύκλο και η διάθεσή σου θα ανανεωθεί. Η αισιοδοξία των ημερών θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στις εξελίξεις που προβλέπονται θετικές για το ζώδιό σου και θα οδηγήσουν σε μία διαφορετική καθημερινότητα, απαλλαγμένη από προβλήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν των αισθηματικών σου, διότι θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις τίποτα. Καλύτερα να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα προβλέπονται συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Προβλήματα που είχες μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.


Καρκίνος 

Γενικά

Απρόσμενες συναντήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα διαμορφώσουν περίεργο κλίμα, καθώς θα φέρουν μία γλυκιά νοσταλγία για εμπειρίες του παρελθόντος. Ασχολήσου με το σήμερα και μην χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε ατελείωτες ονειροπολήσεις. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σου και θα καθοριστεί από τις προσωπικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι πιθανόν να πάρουν μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες τις οποίες θα πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρ’ όλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις που σου ανοίγουν προοπτικές.

Λέων

Γενικά

Η διαίσθησή σου, αγαπητέ Λέων, θα σε βοηθήσει να λύσεις αινίγματα που σε απασχολούν και να οδηγηθείς στην πραγματική διαλεύκανση των υποθέσεών σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και οργάνωσε την καθημερινότητά σου, ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που είναι αρκετές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με ζητήματα της δουλειάς. Αφιέρωσέ του περισσότερο χρόνο, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι, γιατί τα αισθηματικά σου ευνοούνται! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που μπορεί να μην γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος 

Γενικά

Ειδήσεις από μακριά προβλέπονται, οι οποίες θα σε ικανοποιήσουν, αλλά μην βιαστείς να ενθουσιαστείς. Κράτα τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου και μην συζητήσεις τα συμπεράσματά σου, πριν βεβαιωθείς για όσα συμβαίνουν. Κάποιες πιθανές αποκαλύψεις θα δώσουν άλλη τροπή στα πράγματα, που θα διαμορφωθούν πλέον πιο θετικά για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, για να μην υπάρξουν προστριβές με συνεργάτες. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά θέματα.

Ζυγός 

Γενικά

Περιόρισε τα νεύρα σου, αγαπητέ Ζυγέ, ούτως ώστε να αποφύγεις ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα – ειδάλλως η αποκατάσταση αυτών των σχέσεων θα αργήσει. Η κούραση το τελευταίο διάστημα σε έχει φέρει στα όριά σου και δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις. Μην υπερβάλλεις και απόφυγε προστριβές και εντάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, συνεργασίες και γενικότερα καινούργια ξεκινήματα, καθώς και σχέδια αλλά και αλλαγές ευνοούνται. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα.

Σκορπιός 

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα και δεν θα μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με τον τρόπο που επιθυμείς. Ευτυχώς οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου και σύντομα θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ώστε να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια τάση για έξοδα.


Τοξότης 

Γενικά

Οι συνθήκες της ζωής σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, και με καθοριστικό τρόπο. Το ενδεχόμενο αλλαγής στέγης σε αγχώνει, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείς, πριν ολοκληρώσεις τα αρχικά σου σχέδια. Αργότερα ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα και η αρχική σου απόφαση να μην σε καλύπτει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο, επαγγελματικά, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς καλύτερα.


Αιγόκερως 

Γενικά

Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και υπόσχονται συμμαχίες που θα δικαιώσουν τους κόπους σου. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει μέσα σε αρνητικές σκέψεις σχετικά με τις εξελίξεις. Η υπονόμευση προέρχεται από τον εαυτό σου και όχι από τις συνθήκες οι οποίες μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου από παλιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου ώστε να πάρεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

Υδροχόος 

Γενικά

Μην αφήνεις περιθώρια σε άτομα του περιβάλλοντός σου να παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Βάλε όρια και κοινοποίησε τα με ευγένεια. Αν δεν γίνουν σεβαστά, δυστυχώς θα πρέπει να πάρεις πιο δραστικά μέτρα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά για το ζώδιό σου, αρκεί να μην αμελήσεις τα αυτονόητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλο δυναμισμό θα έχεις στα επαγγελματικά σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούσαν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.


Ιχθύς 

Γενικά

Το πλανητικό τοπίο ξεκαθαρίζει για το ζώδιό σου και οι σωστές αποφάσεις φαίνονται ξεκάθαρα πλέον στον ορίζοντα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε ξαφνικά μικρά εμπόδια που θα προκύψουν. Οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους και ευτυχώς δεν πρόκειται να αφήσουν κατάλοιπα. Οι επιπτώσεις θα είναι ανεπαίσθητες και σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά ως προς τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και θα καταφέρεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική άνοδο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add