Τα ζώδια της εβδομάδας 1-7/8/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Τα ζώδια της εβδομάδας 1-7/8/2016


ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες θα μπορούσαν να είναι οι μέρες για αρκετούς Κριούς που γεννηθήκατε στις πρώτες πέντε ημέρες του Απριλίου, αλλά και για εσάς που έχετε γενέθλια από τις 14/4 έως και τις 19/4. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) προσφέρει αέρα ανανέωσης κι αισιοδοξίας, όπως και διάθεση, αλλά και δυνατότητα για ταξίδια, σπουδές, τεκνοποίηση, εργασία στο εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή σε χώρους (ανώτερης) εκπαίδευσης / επικοινωνίας κι επίτευξη μεγάλων προσδοκιών. Ο Αύγουστος δείχνει ιδανικός για την εύστοχη αναδιοργάνωση της καθημερινής ρουτίνας κι εργασίας, την επιτυχή διεκπεραίωση πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων και την φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και φέρνει σταθερές ευκαιρίες, έρωτες, τύχη και χαρές στους Κριούς που γεννηθήκατε κοντά στην 1η Απριλίου.



ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση αλλαγών σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι (ακίνητο / χώρο / έδρα) ή την οικογένεια, αν γεννηθήκατε κοντά στην 1η Μαΐου. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο εγγυώνται για τις όμορφες στιγμές του φετινού Αυγούστου, στιγμές ξεγνοιασιάς, έρωτα, διασκέδασης, παιχνιδιού, χαράς, τύχης κι αισιοδοξίας. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο της αποφασιστικότητας και της στρατηγικής που σας διακρίνει, αλλά και των εξόδων στα οποία καλείστε ν’ ανταποκριθείτε. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δίνει θετικές ειδήσεις / συναντήσεις / επαφές / μετακινήσεις κι ευκαιρίες κυρίως στους Ταύρους του Απριλίου, αλλά και σε κάποιους της 12-13/5.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση για μικρές μετακινήσεις – εκδρομές, εμπορικές συνδιαλλαγές, επιμόρφωση, δημόσιες σχέσεις-συζητήσεις κι επαγγελματικές προτάσεις ή για ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με τα αδέλφια / τα ξαδέλφια / το γειτονικό περιβάλλον / το μεταφορικό σας μέσον. Ευνοϊκές διαφαίνονται οι προδιαγραφές για τους Διδύμους που γεννηθήκατε κοντά στις 2/6. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο της τάσης για εντάσεις, επαναπροσδιορισμούς, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ή λήξη σημαντικών για εσάς προσωπικών σχέσεων / επαγγελματικών συνεργασιών. Ζητήματα χώρου (σπιτιού / ακινήτου / έδρας) ή οικογένειας πιθανώς θ’ απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα προσφέρει ευκαιρίες κυρίως σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις πρώτες έξι ημέρες του Ιουνίου, αλλά και σ’ εσάς που έχετε γενέθλια από τις 15/6 έως και τις 20/6. 





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση για την απόκτηση ενός (εξτρά) σταθερού εισοδήματος. Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά σας απασχολούν και φαίνεται πως είστε ξεκάθαρα κερδισμένοι με αύξηση των εισροών έως τις 5/8, αλλά και με μια τουλάχιστον καλή συγκυρία έως και τις 16/8. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο της τάσης για αυξημένη αδρεναλίνη, εργατικότητα – υπερδραστηριότητα που θα σας διακρίνει, αλλά και για τη μεθοδικότητα που θα πρέπει να επιδείξετε σε κάθε τομέα δράσης για να είστε αποδοτικοί και ν’ αντέξετε μπροστά στις απαιτήσεις της εποχής. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο δείχνουν πως μικρές μετακινήσεις – εκδρομές, εμπορικές συνδιαλλαγές, επιμόρφωση, δημόσιες σχέσεις-συζητήσεις κι επαγγελματικές προτάσεις σας αφορούν κι αποφέρουν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου ή και να βρείτε τη χρυσή τομή με ανθρώπους του περιβάλλοντος με τους οποίους είχατε κάποια διαφωνία / παρεξήγηση. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δίνει θετικές ειδήσεις / συναντήσεις / επαφές / μετακινήσεις κι ευκαιρίες κυρίως στους Καρκίνους του Ιουνίου, αλλά και σε κάποιους της 14-15/7.





ΛΕΩΝ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση για ένα σταθερό βήμα ανανέωσης – αναγέννησης για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 2 Αυγούστου. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο της τάσης κατάκτησης σε κάθ΄ επίπεδο δράσης: δυναμικοί, ορμητικοί, θετικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, μπορείτε να ερωτευτείτε, να ασχοληθείτε αποδοτικά με τις επιχειρήσεις, τις τέχνες ή τα παιδιά, να ρισκάρετε, αλλά και να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο δίνουν ευκαιρίες για επαύξηση των εισροών σας με κάθε τρόπο, αλλά πολύ περισσότερο μέσ’ από διαδικασίες που σχετίζονται με το εμπόριο ή το «λόγο» (πχ. εκπαίδευση / διδασκαλία / συγγραφή) ή τις μετακινήσεις (πχ. οδήγηση ή πώληση αυτοκινήτων). Η πρώτη εβδομάδα του μήνα προσφέρει ευκαιρίες κυρίως σ’ εσάς που έχετε γενέθλια στις 1-2 Αυγούστου, αλλά και σ’ εσάς που γεννηθήκατε από τις 16/8 έως και τις 22/8. 





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και τονίζει την ανάγκη για ξεκούραση / απομόνωση / ηρεμία είτε προσφέρει μια ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα για κάτι που βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και θα ξεκινήσει πιο σταθερά από τον επόμενο μήνα. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο της τάσης για εντάσεις – προβλήματα / αλλαγές / επαναπροσδιορισμούς / ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ή λήξη σε καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι (ακίνητο / έδρα / χώρος) ή με την οικογένεια. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στο δικό σας ζώδιο προσφέρουν ευκαιρίες για μετακινήσεις- επαφές - δημόσιες σχέσεις που πιάνουν τόπο, καθώς βγάζετε προς τα έξω το πιο γοητευτικό, γλυκό και διπλωματικό σας πρόσωπο. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δίνει ειδήσεις / συναντήσεις / επαφές / μετακινήσεις και πιθανώς ευκαιρίες κυρίως στους Παρθένους του Αυγούστου, αλλά και σε κάποιους της 14-15/9.





ΖΥΓΟΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση για ανανέωση στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σας με τις ευκαιρίες που προκύπτουν εν μέσω επαφών με φίλους ή με συλλογικούς χώρους / εταιρίες. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο ενός είδους πνευματικής ή επικοινωνιακής ή εμπορικής υπερδραστηριότητας, κάτι που σημαίνει ίσως και περισσότερο άγχος, νευρικότητα και ατυχήματα λόγω βιασύνης στην αρνητική εκδοχή. Προσέξτε στην οδήγηση, αλλά και στη διαχείριση του λόγου κι αποφύγετε προβλήματα με το μεταφορικό μέσον ή παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο δίνουν το στίγμα μιας εποχής όπου κινείστε περισσότερο παρασκηνιακά ή επιλέγετε πιο μοναχικούς δρόμους και τρόπους σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Ο έρωτας του καλοκαιριού θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ρομαντικός ή πλατωνικός ή κι αδιέξοδος. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα προσφέρει ευκαιρίες κυρίως σ’ εσάς που γεννηθήκατε από τις 2/10 έως και τις 8/10 κι από τις 18/10 έως και τις 22/10.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση για μια νέα εποχή που ανοίγεται όσον αφορά στην καριέρα ή στην οικογενειακή σας ζωή. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο του αγώνα σας για την εξασφάλιση των πόρων διαβίωσης στην καθημερινότητα, αλλά και των εξόδων που πληθαίνουν. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο προσφέρουν πολλές ευκαιρίες – τόσο στα επαγγελματικά-οικονομικά, όσο και στα προσωπικά- συναισθηματικά ζητήματα- ευκαιρίες που προκύπτουν μέσ’ από την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια και την επαφή σας με φίλους και με συλλογικούς χώρους / εταιρίες. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δίνει θετικές ειδήσεις / συναντήσεις / επαφές / μετακινήσεις κι ευκαιρίες κυρίως στους Σκορπιούς του Οκτωβρίου, αλλά και σε κάποιους της 14-15/11.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες και δείχνει την τάση για καινούργιες κατακτήσεις κι επίτευξη φιλοδοξιών. Ταξίδια, σπουδές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή σε χώρους εκπαίδευσης / επικοινωνίας / εκδόσεων είναι μόνο κάποιες από τις εναλλακτικές ερμηνείες- εκδοχές που προσφέρονται, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 2/12. Η διέλευση του Άρη από το δικό σας ζώδιο (από τις 3/8 έως τις 26/9) αποτελεί σύμβολο του αγώνα που θα δώσετε για να βρεθείτε στην πρώτη θέση και για να διεκδικήσετε το καλύτερο με δυναμισμό κι αποφασιστικότητα. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο σας βοηθούν να βγάλετε το πλέον επικοινωνιακό και γοητευτικό πρόσωπο προς τα έξω- χωρίς να χάνετε το μέτρο και τη στρατηγική στον τρόπο διαχείρισης- και να καταπιαστείτε αποδοτικά με τις υποχρεώσεις σας σε επαγγελματικό, οικογενειακό ή κοινωνικό επίπεδο. Ένα φιλικό πρόσωπο ή τα αδέλφια θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο σε μια σημαντική σας υπόθεση. Αρκετοί Τοξότες έχουν την ευκαιρία να προβούν στην επισημοποίηση της σχέσης τους κατά τον φετινό Αύγουστο. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες κυρίως σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις πρώτες επτά ημέρες του Δεκεμβρίου, αλλά και στους Τοξότες που έχετε γενέθλια από τις 16/12 έως και τις 21/12. 





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες, εξελίξεων που σχετίζονται με τα κοινά οικονομικά (στο πλαίσιο του γάμου / του συνεταιρισμού) ή με τα αποθέματα, τα κληρονομικά, τις αποζημιώσεις και τα χρέη σας. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) δείχνει τις αγωνίες, το άγχος, τη νευρικότητα, αλλά και το παρασκήνιο που ενίοτε θα σας πιέσουν αρκετά. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο αποτελούν ανάσα αισιοδοξίας και δροσιάς για το φετινό καλοκαίρι, γιατί μαζί με το Δία μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες επέκτασης σε κάθ’ επίπεδο: ταξίδια, σπουδές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, προτάσεις εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή σε χώρους εκδόσεων / επικοινωνίας / ανώτερης εκπαίδευσης, αλλά και μια μεγάλη, επωφελής συμφωνία είναι κάποιες από τις εναλλακτικές ερμηνείες που σας αφορούν. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δίνει θετικές ειδήσεις / συναντήσεις / επαφές / μετακινήσεις κι ευκαιρίες κυρίως στους Αιγόκερους του Δεκεμβρίου, αλλά και σε κάποιους της 12-13/1.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες, εξελίξεων που σχετίζονται με τις σημαντικές για εσάς προσωπικές σχέσεις (και το γάμο) κι επαγγελματικές συνεργασίες (συνεταιρισμούς). Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) δείχνει πως μπορείτε να κινηθείτε με δυναμισμό και πρωτοτυπία προσπαθώντας να κατακτήσετε τους στόχους σας, αλλά και να ηγηθείτε ή να επιβληθείτε σε συλλογικούς χώρους κι ομάδες όπου δραστηριοποιείστε. Προσέξτε μόνο την προκλητική συμπεριφορά που παράγει ενδεχομένως παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο σας καλούν να διαχειριστείτε τα κοινά οικονομικά (στο γάμο / στο συνεταιρισμό), αλλά προσφέρουν ως σύμβολα και την ελπίδα εισροών από πηγές άσχετες με την εργασία σας. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα προσφέρει κινητικότητα ή / και ευκαιρίες κυρίως σ’ εσάς που γεννηθήκατε από τις 29/1 έως και τις 4/2 και σε εσάς που έχετε γενέθλια από τις 14/2 έως και τις 18/2.



ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα σελήνη (2/8) συμβολίζει τη δυναμική των εξελίξεων για τις επόμενες 28 ημέρες, εξελίξεων που σχετίζονται με την καθημερινή ρουτίνα (συνήθειες στο χώρο σας, συνήθειες σχετιζόμενες με τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης ή συνθήκες και τρόπος διαχείρισης στην εργασία). Κάποιοι ενδεχομένως θα κληθείτε να συνδράμετε κοντινούς σας ανθρώπους σε ανάγκες / προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή ν’ ασχοληθείτε με το κατοικίδιο ζωάκι σας. Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη (από τις 3/8 έως τις 26/9) δείχνει μια εποχή αγωνιστικότητας και στρατηγικής διαχείρισης στην καριέρα ή στις υποχρεώσεις που αποτελούν για εσάς την πλέον σημαντική προτεραιότητα (πχ. στα πλαίσια της οικογένειας). Ερμής (από την αρχή του μήνα) κι Αφροδίτη (από τις 5/8) στην Παρθένο φέρνουν τις προσωπικές σχέσεις ή τις επαγγελματικές συνεργασίες στο προσκήνιο. Παρέα με το Δία προσφέρουν ανάσα δροσιάς κατά το φετινό Αύγουστο, πιο πολύ για τους Ιχθύς του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να ξεκινήσετε με θετικότατους οιωνούς το δρόμο σε μια συνεργασία ή σε μια καινούργια αγάπη. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου δίνει ειδήσεις / συναντήσεις / επαφές / μετακινήσεις κι ενδεχομένως ευκαιρίες κυρίως στους γεννημένους κατά το Φεβρουάριο.

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add