Θέλεις τα ψητά λαχανικά σου να είναι ψητά και καραμελωμένα με τραγανές άκρες στις οποίες να μην μπορείς να αντισταθείς; Δες ένα πολύ απλό tip για να τα κάνεις όπως ακριβώς τα θέλεις…


Αυτό που θα χρειαστείς είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο σου και πιο πολυβουτυρωμένο σου χαρτί ψησίματος καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ψήσεις τέλεια τα λαχανικά σου.

Για να καταλάβεις την αξία του tip που σου δίνουμε μπορείς να δοκιμάσεις να ψήσεις σε ένα ταψί το οποίο έχεις καλύψει το μισό με καθαρό χαρτί ψησίματος και το μισό με “βρώμικο” χαρτί ψησίματος λαχανικά. Εκει θα διαπιστώσεις τη διαφορά.

Αντί για χαρτί ψησίματος μπορείς να ψήσεις τα λαχανικά σου σε ένα παλιό μαυρισμένο από την πολύ χρήση τηγάνι. Όσο πιο μαύρο και λεκιασμένο είναι το τηγάνι σου τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν τα λαχανικά σου.


Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Counter of visitors (From 20/5/2017)

Flag Counter
 
Top