Ψάχνετε τον έρωτα μέσω διαδικτύου; Δείτε τι φρικιαστικό έπαθε αυτή η κοπέλα και... ξανασκεφτείτε το! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

Ψάχνετε τον έρωτα μέσω διαδικτύου; Δείτε τι φρικιαστικό έπαθε αυτή η κοπέλα και... ξανασκεφτείτε το!


 Η συγκεκριμένη κοπέλα ήθελε να γνωρίσει τον έρωτα και δεν δίσταζε να το προσπαθήσει ακόμα και μέσω διαδικτύου κλείνοντας ραντεβού με ανθρώπους εντελώς αγνώστους. Ένα από τα ραντεβού της όμως που κλείστηκε μέσω σελίδας γνωριμιών πήρε μια πολύ απρόβλεπτη τροπή

Η αστυνομία στο Εκατερίνενμπουργκ, της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας, δηλώνει με ανακοίνωσή της τον συγκλονισμό της για το αποτρόπαιο έγκλημα, που ως ένα βαθμό θυμίζει τον τρόπο δράσης των τζιχαντιστών. 

Το πτώμα της 22χρονης Κριστίνα Μεντβέντεβα με σχεδόν πλήρως αποκομμένο το κεφάλι της, εντοπίστηκε στην ακτή μιας λίμνης στην πόλη Μιτσουρίνσκι, πολύ κοντά στο Εκατερίνενμπουργκ, της ΒΔ Ρωσίας. Το έγκλημα που προκαλεί αποκαλύφθηκε τρεις μέρες αφού την είχαν δει για τελευταία φορά και αφού ήταν ενεργή στο διαδίκτυο.

Στο status της στον λογαριασμό της ανέγραφε «ενεργή αναζήτηση», ενώ διατηρούσε τουλάχιστον έναν λογαριασμό σε ένα σάιτ γνωριμιών, με την αστυνομία ωστόσο να αναφέρει πως δεν μπορεί να διαπιστωθεί ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο είχε ραντεβού μέσα από το ιστορικό των επισκέψεων της.

Ένα επιπλέον στοιχείο που έχει προβληματίσει τις Αρχές είναι ότι το νεαρό κορίτσι δεν έφερε ίχνη βιασμύ.
Η 22χρονη ζούσε σε διαμέρισμα στο Εκατέρινμπουργκ με μια φίλη της και είχε εξαφανιστεί από τις 24 Ιουλίου οπότε και έφυγε για να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα από το διαδίκτυο.
Το τραγικό τέλος της 22χρονης έχει γίνει πρώτο θέμα στα ρωσικά μέσα που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των γυναικών που χρησιμοποιούν σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ.
Αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη του επαχθούς εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: