Οι 4 πιο Αποτελεσματικοί Τρόποι για Δόντια αστραφτερά… με φυσικό τρόπο! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016

Οι 4 πιο Αποτελεσματικοί Τρόποι για Δόντια αστραφτερά… με φυσικό τρόπο!

Ο καθένας μας θέλει ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο. Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν σημαντική χρώση των δοντιών, όπως ορισμένα τρόφιμα ή υγρά, το κάπνισμα και η ηλικία.Η λεύκανση των δοντιών από τον οδοντίατρο σας μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά οι χημικές ουσίες δεν είναι απαραίτητα ότι καλύτερο για τα δόντια σας.
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας με φυσικό και ανέξοδο τρόπο; Τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν είναι τα παρακάτω:

Ο χυμός λεμονιού εκτός από τις ξανθιστικές του ιδιότητες, βοηθάει και στη λεύκανση των δοντιών. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας ή ένα μαλακό ύφασμα για να τρίβετε το χυμό λεμονιού στα δόντια σας για μερικά δευτερόλεπτα. Επίσης, μπορείτε να βάλετε αλάτι στο χυμό καθώς βοηθά στην απομάκρυνση της πλάκας.
Απλά ανακατέψτε το αλάτι με το χυμό λεμονιού και χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να βουρτσίσετε όλη την επιφάνεια των δοντιών σας. Αμέσως μετά, ξεπλύνετε το στόμα σας καλά με χλιαρό νερό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε όξινη βλάβη.
Η μαγειρική σόδα σύμφωνα με το NaturalTeethWhitening.net, έχει αποτελέσματα στη λεύκανση των δοντιών. Οι περισσότερες οδοντόκρεμες έχουν μαγειρική σόδα (στη σύνθεσή τους), αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από μόνη της σε μια πιο συμπυκνωμένη μορφή. Μπορείτε να την αναμίξετε με νερό και στη συνέχεια, να βουρτσίζετε τακτικά το ίδιο σαν να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα, και μετά ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό. Μετά από αυτή τη χρήση, βουρτσίστε τα δόντια σας με κανονική οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη της μαγειρικής σόδας από τα δόντια σας.
Οι φράουλες είναι μια γλυκιά εναλλακτική λύση για τη λεύκανση δοντιών.Το όξινο περιεχόμενο τους και η λειαντική υφή μπορεί να αφαιρέσει τη συσσώρευση της πλάκας και να λευκάνει το χαμόγελό σας. Τρίψτε τη φράουλα εμπρός και πίσω σε όλη την επιφάνεια του κάθε δοντιού, και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρες φράουλες ή να τις κόψετε στη μέση, ανάλογα με την προτίμησή σας .

Το μηλόξιδο βοηθά ιδιαίτερα στη λεύκανση των δοντιών. Βυθίστε την οδοντόβουρτσά σας στο ξύδι και βουρτσίζετε τακτικά. Ξεπλύνετε το στόμα σας καλά και να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή αυτής της μεθόδου γιατί το ξίδι είναι πολύ όξινο.

Το νερό μπορεί να αφαιρέσει τα σωματίδια των τροφίμων που εισχωρούν στα δόντια σας και έτσι κάποιες φορές που βρίσκεστε στη δουλειά ή εκτός σπιτιού και αισθάνεστε τα δόντια σας βρώμικα, μπορείτε να με την κατανάλωση υγρών να απομακρύνετε τα υπολείμματα των τροφών που συσσωρεύονται στα δόντια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: